God og hurtig service
Mega god service og hurtig med fragt:)

Svar fra AutoPerformance.dk
AutoPerformance.dk er en dansk virksomhed med fokus på salg af kvalitetsdele og udstyr til biloptimering og tuning. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af performanceprodukter til både entusiaster og almindelige bilejere, der ønsker bedre køreegenskaber, øget motorkraft eller en mere effektiv motor. Sortimentet spænder blandt andet over intercoolere, downpipes, turboløsninger, indsugningssystemer og plug-and-play tuningprodukter, som kan give øget effekt og forbedret brændstoføkonomi. AutoPerformance.dk arbejder med anerkendte brands og specialiserer sig i at skaffe tuningdele hjem på bestilling, så kunder kan få præcis de komponenter, de har brug for. Der lægges vægt på høj kvalitet, god kundeservice og hurtig respons, hvor henvendelser besvares hurtigt, og kunder får kompetent rådgivning om valg af produkter. Virksomheden er baseret i Odense, men drives i øjeblikket udelukkende som en online forretning. Der satses dog på i nærmeste fremtid at etablere eget lager, hvilket vil styrke leveringstider og gøre kundeoplevelsen endnu bedre. Med fokus på kvalitet og kundetilfredshed henvender AutoPerformance.dk sig til alle, der ønsker at tage deres bil til næste niveau.
Odense, Danmark
Mega god service og hurtig med fragt:)

Svar fra AutoPerformance.dk
Super tilfreds med købet, købte en udstødnings potte til min kæreste i fødselsdagsgave til en bmw 2 serie og han var glad for den.

Svar fra AutoPerformance.dk
Købte et downpipe til en 335i, og kunne ikke være mere tilfreds! Super hurtig til at få det sendt, og god kommunikation!

Svar fra AutoPerformance.dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.