The Quality is perfect! I love the fit.
Good quality products, exactly the basics I need. Ordered some more shirts meanwhle and will definetaly keep following Club24 for further rollout of their assortment.
Prima kwaliteit, conform afspraak geleverd
Wij hebben meerdere shirts in huis en dragen ze allebei veel. De kwaliteit is top en blijft mooi. Investering waard dus (in tegenstelling tot veel andere merken)!
Club 24 is een Nederlands premium herenmodemerk, opgericht met één overtuiging: mannen verdienen kleding die de hele dag meegaat — van werk tot ontspanning, van ochtend tot avond. Onze collectie is gebouwd rondom tijdloze basics die passen bij het leven van de moderne man. Ons bekendste product is de Freedom Fit Tee: een handgemaakt premium heren T-shirt van 100% interlock katoen, geproduceerd in Portugal. De Freedom Fit Tee onderscheidt zich door zijn zachte, stevige stof, een flatterende pasvorm en een afwerking die wasbeurt na wasbeurt behouden blijft. Geen snelle mode, maar een bewuste keuze voor kwaliteit. Naast de Freedom Fit Tee bieden we een compacte lijn van premium T-shirts, zip jackets en essentials die samen een complete, veelzijdige garderobe vormen. Alle producten worden ontworpen in Nederland en geproduceerd door vaste partners in Portugal, met aandacht voor materialen en productiemethoden die bijdragen aan een lange levensduur. Club 24 is verkrijgbaar via onze eigen webshop op club24.store en bij meer dan 65 geselecteerde modewinkels door heel Nederland. Onze kleding is gemaakt voor mannen tussen de 25 en 45 die waarde hechten aan comfort, stijl en eenvoud — zonder concessies aan kwaliteit. Wij geloven in eerlijke prijzen voor eerlijke producten. Geen kortingsacties, geen overdaad. Gewoon doordacht ontworpen kleding die de man mooier maakt.
Voel je vrij. Elke dag opnieuw.

Breda, Nederland
Prachtige kleding, uitstekende en zeer comfortabele pasvorm. Aanrader!!
Super mooie kleding. Goede kwaliteit.
Great product with probably the best quality fabric I have in my wardrobe. The T-shirts are a class of its own with the perfect fit.
Really great shirts. Good fit and nice fabric!

Svar fra Club 24
Ik heb al meerdere shirts gekocht en kwaliteit is super ! Snelle levering is ook prettig.

Svar fra Club 24
Top shirts, zitten echt als geen ander. Heb ook wat sweats besteld. Kwaliteit is van beiden super goed. Kleuren blijven mooi en stof is geweldig.

Svar fra Club 24
Superb Quality, also very sustainable. After several washes the shirts look as New!

Svar fra Club 24
Heel blij met Club24. De kleding zit top, voelt kwalitatief sterk aan en blijft ook na meerdere keren wassen mooi.

Svar fra Club 24
Super mooie kleding met een breed aanbod van fantastische kwaliteit, passend voor elke gelegenheid: zowel casual als chique.
Een dikke aanrader om te kopen!

Svar fra Club 24
Great quality, beautiful colors, perfect fit

Svar fra Club 24
Great shirts!! Both for business (casual) as well as pleasure!! Highly recommended.
Super kleding! Ik begon met alleen een shirt, maar heb ik inmiddels meerdere shirts en meerdere sweaters en een trui. Ik ga hier zeker nog meer bestellen!

Svar fra Club 24
Echt top shirts. Heb ze in meerdere kleuren besteld. Zitten echt fijn de service is super

Svar fra Club 24
The shirts are great for every event!

Svar fra Club 24
Mooie shirts en enorm fijn draagcomfort. Zullen niet de laatste zijn.