Paula cancel mon abonnement et vas me redonner mes sous, sois l'abonnement de 2€(3.24$Canadien), 6.95€(11.26$Canadien) et l'autre monta t qui as apparue ce matin le 24 Avril au montant de 11.34$ Cana... Vis mer
I saw an add on facebook that they are giving away clothes from Zara and I only had to pay for the shipping cost. They charged my card immediately and never delivered the clothes. Then suddenly they... Vis mer
I had a chat with Harry this morning regarding my cancelled account. He was very attentive, pleasant and courteous. I wish to say a special thank you for his assistance and I trust this process will g... Vis mer
Dislike :- they took money from accounts without me knowing anything Like :- Mr van is helping to get my refund today on 28/11/2024 he told me that it will come in to my account by 7/8 business d... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Veloci e professionali.
Veloci e professionali.
Ma è già la seconda recensione che scrivo.
Oplichters
Oplichters. I reageerde op een Coca Cola aanbieding wat via Albert heijn gepromoot leek te zijn. Nu lijk ik vast te zitten aan een abonnement. Er is wel een bedrag van € 2,00 afgeschreven. Enkele minuten daarna was er nog een afschrijving van een ander naam die mij onbekend is. Hierdoor heb ik alles geblokkeerd.
Deze opmerking van 16 januari is door een ander reeds bekend gemaakt Facebook: Be careful of the scam from clothestous.com. They pretent to offer a package. What they do is put you on a membership you are not aware!!
Datum van ervaring: 7 augustus 2025
Ya había mandado la encuesta
Ya había mandado la encuesta, pero fueron interesantes ofertas de ropa por la cual me llamaron la atención muchas gracias por las recomendaciones
This company must email after…
This company must email after withdrawal the money from someone's account they must not just keep quiet till tht person ask the company.
Tuve un inconveniente y pedí ayuda
Tuve un inconveniente y pedí ayuda, el equipo de escalamiento está gestionando el problema, agradezco por el buen servicio al cliente
CUANDO VI LA PUBLICIDAD DEL PRODUCTO...
Esta reseña es copia de la reseña que envié el día que está marcado con: 20/07/2025, tengo la captura de la pantalla de la cual estoy transcribiendo el texto tal cual: CUANDO VI LA PUBLICIDAD DEL PRODUCTO QUE ME INTERESO LO ESTUVE VIENDO VARIAS VECES Y ME CONVENCIÓ POR LO QUE QUISE COMPRARLO PERO SIN QUE SE ME DIERA UNA OPORTUNIDAD DE REVISAR MÁS LOS DATOS, SE CAMBIARON LAS PANTALLAS Y YA NO PUDE REGRESAR A VERIFICAR NI EL PRODUCTO NI LOS DATOS DE PAGO... NADA
Muy buena atención
Muy buena atención, el problema fue solucionado
Kenny está ayudando a resolver el problema
Kenny está ayudando a resolver mi problema.
All ok
All ok. Hanno risolto rapidamente un problema che ho avuto e rimborsato l'importo.
Problema solucionado por nela.
No informan el sistema de cobro
No informan el sistema de cobro , aparecen en pesos y luego facturan en dolares eso es fraude
Edith is helping me get my issue…
Edith is helping me get my issue resolved promptly. Their customer service is really helpful.
Contattati per la risoluzione si sono…
Contattati per la risoluzione si sono messi a disposizione per risolvere
Haberim olmadan gerceklesen bir uyelik…
Haberim olmadan gerceklesen bir uyelik ve buna bagli bir uyelik ucreti kesintisi oldu. Cikma talebimi ilettim, tazminat olarak.iade edilecegi soyleniyor. Umarim.soz verilen sey gerceklesir. Son durumu da buradan muhakkak aktaracagim.
Satisfecha con el servicio recibido.
The person quickly helped me
The person quickly helped me
Me gustó la rapidez y honestidad en…
Me gustó la rapidez y honestidad en responder mis consultas. Es una empresa seria. Totalmente recomendable.