Det tok litt tid å få draktene, var skuffet at jeg ikke fikk riktig Atletico Madrid drakta som jeg bestilte. Samme gjelder med Arsenal drakta, hvor sponsor var ødelagt. Jeg ville gjerne ha fått... Vis mer
Classickits
Har brukt denne siden før uten problemer. Men det siste kjøpet nå så fikk jeg feil størrelse på Norge drakten min så jeg må være ærlig å si at jeg ble litt skuffa over det. Den fikk jeg dagen før v... Vis mer
Det tok først svært lang tid å få levert drakten, så var det en mismatch med navn/nummer, også tar kundekontakten svært lang tid. Hyggelige og hjelpsomme folk man snakker med veier noe opp. De har ogs... Vis mer
Bestilte Norges drakt som kom etter 17 virkedager, selv om de sier det skal ta 6-12 virkedager. Når den kom var den alt for liten i størrelsen i forhold til det de sier på nett. Den var også skjevt sy... Vis mer
Stort utvalg av fotballdrakter på nett! Finn drakter fra både klubblag og landslag i alle størrelser. Rask levering og høy kvalitet.
Styr unna
Styr unna! Dårlig kundeservice. De er ikke behjelpelige angående angrerett og refusjon, bruker 100 år på å svare på henvendelser. I tilegg til at de selger kopier av drakter som man like så greit kunne kjøpt på temu
Veldig bra kundeservice.
Mottok feil drakt i opprinnelig…
Mottok feil drakt i opprinnelig forsendelse. Fin dialog med kundeservice som ønsker å ordne opp hurtig.
Disse selger kinavarer
Disse selger kinavarer, falske, ulisensierte varer. Og av dårlig kvalitet. Ikke anbefalt. (PS i og med at de er fra Kina så er også størrelsene veldig små)
To identiske drakter i mystery kit trio pack
OK+ kvalitet og levert innen forespeilet tid, men jeg må si jeg ble skuffet da jeg åpnet min trio pack med mystery kits og to av draktene var helt identiske.
Leverer drakter med god kvalitet
Leverer drakter med god kvalitet, god passform, og ikke minst kjapp og effektiv kundeservice! 10/10
Stort sett fornøyd
Stort sett fornøyd! Draktene er noe små i størrelsen, men opplever kundeservice som serviceinnstilt. Venter på ny drakt i retur.
Prod.feil men foreløpig positiv kundebehandling.
Opplevde drakten som liten i størrelsen, men den ankom med produksjonsfeil på brodering av logo. Tok kontakt med kundeservice, fremsto som hyggelig og løsningsorientert. Litt spesielt at jeg måtte skrive en anmeldelse her før de vil sende ny skjorte, men får tro det ordner seg nå :)
Bestilte to drakter
Bestilte to drakter, de kom til normert tid.
Den ene drakten har produksjonsfeil i en søm, men jeg blir tilbudt ny drakt ved å skrive denne anmeldelsen!
Så får vi se om det hjelper!
Litt ventetid hos kundeservice og litt shady å måtte skrive review for å få ny drakt.
Helt ok til den prisen
Helt ok drakter til den prisen, men leter du på Temu finner du nok samme drakt. Vær også obs om du bestiller eldre historiske drakter, de ødelegges med navn og nummer, istedenfor som originalt med bare nummer.
Retur og reklamasjonordningen suger balle, så tenkt deg nøye om før du bestiller noe
Feil på drakten
Liker drakten, men den ene drakten kom med et serie A merke på når det er en real Madrid drakt. Snille folk som jobber der så jeg sku få en ny drakt som ikke har produksjonsfeil. Ellers bra kvalitet
Mange stilige drakter til en fin pris
Mange stilige drakter til en fin pris. God og oversiktlig hjemmeside. God hjelp når jeg fikk problemer. Litt lang leveringstid men det går bra.
Godt fornøyd
Jeg sitter stort sett igjen med en god opplevelse av min handel hos Classickits. Det har riktignok tatt noe tid å få tilsendt draktene jeg har bestilt, men både produktet og servicen har vært meget bra. Draktene er veldig flotte og autentiske. Kontakt med kundeservice har gått raskt og lett over mail. Servicen har i tilegg vært imøtekommende. Jeg kommer helt sikkert til å bestille drakt derfra igjen.
Enkelt å bestille og kommer raskt
Enkelt å bestille og kommer raskt. Bra kvalitet
God opplevelse med bestilling og service
God opplevelse med bestilling og service!!
SVINDEL!!!
SVINDEL!!!
Det er ingen informasjon om hvem som eier domenet «classickits.no», og selskapet er heller ikke registrert i Brønnøysundregistrene.
Nettsiden oppgir heller ikke noe selskapsinformasjon.
Strålende kundebehandling
Strålende kundebehandling. Litt issues med trykk men classickits ordnet opp! Anbefales!
Value for money
Draktene ser fantastiske ut, og prisene er svært gode.
Eneste jeg har å utsette er at på én av draktene jeg bestilte (United '87), så falt sponsor printen av ved først vask. Men kundeservice var svært behjelpelige, og sendte meg en ny drakt med det samme.
Prima kundeservice
Det beste med denne handelen er servicen fra kundeservice. Veldig imøtekommende og løsningsorienterte. Raske svar og rask handling hvis du lurer på noe. I mitt tillfelle hadde jeg gjort en feil i bestillingen, men dette ble ryddet opp i reaskt etter jeg tok kontakt. Varene jeg mottok er også som forventet av veldig god kvalitet. Det blir flere fotballdrakter herfra.
FAKE til prisen av originalen!
Selger fake varer. Pakken kommer fra Kina.