Classickits

Det tok litt tid å få draktene, var skuffet at jeg ikke fikk riktig Atletico Madrid drakta som jeg bestilte. Samme gjelder med Arsenal drakta, hvor sponsor var ødelagt. Jeg ville gjerne ha fått... Vis mer

Har brukt denne siden før uten problemer. Men det siste kjøpet nå så fikk jeg feil størrelse på Norge drakten min så jeg må være ærlig å si at jeg ble litt skuffa over det. Den fikk jeg dagen før v... Vis mer

Det tok først svært lang tid å få levert drakten, så var det en mismatch med navn/nummer, også tar kundekontakten svært lang tid. Hyggelige og hjelpsomme folk man snakker med veier noe opp. De har ogs... Vis mer

Stort utvalg av fotballdrakter på nett! Finn drakter fra både klubblag og landslag i alle størrelser. Rask levering og høy kvalitet.

Alle anmeldelser

131 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

God kundeservice

Jeg fikk feil vare, og da jeg kontaktet kundeservice fikset de opp i det med en gang uten å måtte sende noe i retur! Veldig fornøyd:)

18. juli 2026

Norges drakt med produksjonsfeil og dårlig passform.

Bestilte Norges drakt som kom etter 17 virkedager, selv om de sier det skal ta 6-12 virkedager. Når den kom var den alt for liten i størrelsen i forhold til det de sier på nett. Den var også skjevt sydd rundt skuldrene. Satt ikke fint på. Kvalitet og leveranse er jeg ikke fornøyd med. Kunde service godkjente reklamasjonen min og gir meg kompensasjon så det er jeg fornøyd med, men skuffet over at jeg ikke fikk en drakt som kunne brukes.

9. juli 2026

Bestilte Norgesdrakt som kom først…

Bestilte Norgesdrakt som kom først etter 3 uker. Denne var av dårlig kvalitet, løse tråder og tydelig fake. Meldte inn til kundeservice som tilbyr å sende ny som plaster på såret. Da den ikke er tatt i bruk kan jeg ikke si noe mer om kvaliteten på stoffet. Høy pris for uekte drakter.

14. juli 2026

Bestille en norsk landslagsdrakt til…

Bestille en norsk landslagsdrakt til 1100 i tro om at denne var ekte. Den var falsk, mangler autentitetsmerke inni. Ble nuppete etter første vask, fargen var også annerledes. Tok i tillegg svært lang tid å få levert. Føler meg lurt. Håper denne anmeldelsen kan få andre til å unngå samme feil.

6. juli 2026

Elendig kvalitet på drakten,å de er falske!

Det virket som en norsk nettbutikkk så regnet selvfølgelig med de sendte fra Norge,men de sender fra Kina å det er definitivt ikke ekte drakter!
Den hadde en del hvite små prikker på drakten som er kjempe stygt,løse tråder osv.
Absolutt ikke verdt mer enn maks 50 kr.
Styr unna!

8. juli 2026

Veldig fornøyd

Leveringstiden stemte, super kundeservice og raskt svar! Veldig fornøyd med drakten, riktig i størrelsen! Satt som et skudd!

9. juli 2026

SVINDEL!!

SVINDEL!!

Tar fullpris for en replika norge drakt.. IKKE KJØP… tok også en liten mnd å få varene..

8. juli 2026

Landslagsdrakt

Bestilte tidlig i Juni til litt over tusenlappen, ankom 06.07, er du på utkikk etter EKTE drakt, må du nok lete litt til, for denne drakten er FALSK, tallene er i feil font (Tykke enkle bokstaver) og konturene i drakten stemmer ikke, men selve stoffet drakten er laget av virker helt greit (Nokså likt en ekte drakt fra Nike), men jeg mener det er meningsløst at de falske draktene også skal koste 1299kr

7. juli 2026