Jeg er kommet fast hos Merve i 4 år. Jeg kører langt hver gang, fordi jeg kun vil vokses af hende. Hun får min varmeste anbefaling - hun er en fantastisk person, effektiv og arbejdsom. Citywax skal væ... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg har fået voksbehandling her, og jeg er desværre skuffet over, at huden ikke blev strammet ordentligt, da voksen blev fjernet. Når man ikke trækker ud i huden, øger det risikoen for smerte, blå mæ... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg er kommet fast hos Merve i lidt over 2 år, og altid haft en skøn oplevelse. At blive vokset er selvfølgelig aldrig en behagelig oplevelse, men hun er altid sød og snakkesalig og mega effektiv, så... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Sugaring og voksbehandling på Frederiksberg. Effektiv og skønsom hårfjerning på ben, arme, ryg, ansigt, bikini, brasiliansk. Bestil tid i online dag →
Kontaktopplysninger
Danmark
- citywax.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altid god service
Altid god service, flot stykke arbejde og til en god pris!
Medarbejder virkede irriteret og var ikke serviceminded
Forleden var jeg hos Citywax for at få fjernes hår med tråd 1 time før lukketid. Medarbejderen var på ingen måde service minded og virkede lettere irriteret. Det virkede som om hun meget gerne ville hjem og havde travlt. Jeg har efterfølgende fået ar under mine bryn, ved øvre kindben og ved læbe.

Svar fra Citywax
Altid en vinder!!
Har været fast kunde i næsten et år og går altid vildt tilfreds derfra🤩 super søde medarbejdere som er professionelle og altid sørger for at man er glad for resultatet inden man går derfra♥️
Altid en professionel og personlig fornøjelse!
Til trods for, at det af naturlige årsager kan gøre en lille smule ondt, er det altid en god oplevelse af besøge Yalda og hendes team. Pæn klinik med store hensyn til blufærdigheden og evt. særheder. (Taler af erfaring)
Personalet gør sig umage for at sende kunderne glade og tilfredse ud af døren.
Jeg har kun STORE roser at videregive.
Super klinik!
Super klinik!
Jeg var til “sugaring” behandling i går, og det var en rigtig god oplevelse (bortset fra, at det selvfølgelig gjorde mega ondt, men det er jo præmissen!)
Gode priser, kompetent arbejde samt sødt og hyggeligt personale.
Klar anbefaling herfra!
Nogle virkelig søde og dygtige…
Nogle virkelig søde og dygtige medarbejdere. Har været 1 gang hos Yalda og 2 gange hos Rosa. De har taget rigtig godt imod mig hver gang og været meget forståelige.
Er rigtig glad for jeg har fundet dette sted ❤️
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.