Jeg var på Åssiden og ble skuffet over at det ikke var bemannet der. Både skuffet over at butikken var lagt ned. Skuffet over og ikke få hjelp av de hyggelige folkene jeg fikk hjelp av for 3-... Vis mer
Ryddig, rent og velorganisert. Kontakten med ansatte pr telefon har vært fremragende! Hyggelige og løsningsorienterte. Faktisk sjelden vare!
Rask og effektivt ved bestilling, men mye rot når kom til aktuelle lager for å ta i bruk. Det var 5 innganger (A-E) og etter mye leting, mange telefonsamtaler med oppdragsgiver og mye irritasjon,gik... Vis mer
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Hotvetalleen 6, 3018, Drammen, Viken, Norge
- 810 12345
Har ikke svart på negative anmeldelser
Veldig bra!
Ryddig, rent og velorganisert.
Skuffet over nedlagt butikk og at ikke lageret et bemannet.
Jeg var på Åssiden og ble skuffet over at det ikke var bemannet der.
Både skuffet over at butikken var lagt ned.
Skuffet over og ikke få hjelp av de hyggelige folkene jeg fikk hjelp av for
3-4 år siden.
Jeg fikk god, tålmodig og hyggelig hjelp på tlf, men jeg surra rundt for finne de aktuelle nr på lagrene jeg skulle se på.
Og jeg ble veldig oppgitt av å vandre rundt i den labyrinten.
Men fant det til slutt og damen på tlf var like hyggelig og tålmodig.
Liv Kornmo Skogen
Bra med halv pris første månede
Bra med halv pris første månede, men andre lagre har bedre avtaler, syntes nesten 2000 kr er mye for 7 kvadrat, vi som ofte trenger slike lagrer er folk som må flytte av økonomiske utfordringer, så syntes det burde vært ett litt bedre tilbud over tid så folk får endene til å møtes.
Mvh Ronny Skogly

Svar fra City Self-Storage Norge - Drammen Åssiden
Det var enkelt å bytte lager til annen
Det var enkelt å bytte lager til annen. Fikk bra faglig svar på mine spørsmål/behov. Fikk god hjelp å se på lager innen jeg bestemte meg. Enkelt med å få ny faktura for resten av året og enkelt å få trekke av det som jeg har allerede betalt for den gamle lager. Mye effektiv da alt gikk enkelt vie email eller direkte telefon. De som svarte i telefon hadde mandat og hjelpe til direkte. Takk

Svar fra City Self-Storage Norge - Drammen Åssiden
Raskt og enkelt å få et lagerrom
Raskt og enkelt å få et lagerrom. Heller ingen problem hvis man trenger flere lagerrom.

Svar fra City Self-Storage Norge - Drammen Åssiden
Lett tilgjengelig og praktisk!
Utrolig greit! Vi bruker bod for å lagre utstyr før salg av hus. Lett tilgjengelig og praktisk!

God service.
God service.
Svarer fort på telefon.
Det var enkelt å bytte størrelse på lageret, da jeg etter 5 måneder trengte et mindre.
Lett adkomst, og parkering.
Kan anbefales.

God og rask respons!
Raske svar, god hjelp og rask tilgang til lager «på timen», fra bestilling på nett.

Mangelfull info
Det var 5 innganger (A-E) og etter mye leting, mange telefonsamtaler med oppdragsgiver og mye irritasjon,gikk det 40 minutter til jeg fant riktig lagerbod.
Dette bør forbedres og opplyses hvilken inngang man skal bruke ved tildeling av lagerbod.

Svar fra City Self-Storage Norge - Drammen Åssiden
Veldig fornøyd med service fra…
Veldig fornøyd med service fra personalet ved Åssiden Drammen. god løsning på tilgang til bod, prisen på leie var bra. Da jeg avsluttet leie forholdet var det ingen problemer eller skjult kostnader. Vil uten tvil anbefale bruk av tjenesten og vil selv benytte tjenesten igjen om behovet oppstår.