Likte ikke at jeg ikke hadde fått inngangskoden som medført at jeg ikke fikk adgang til lagret. Det ble innrømmer dagen etter at det var en saksbehandlerfeil. Etter at dette ble oppklart er jeg fornøy... Vis mer
Bortsett fra at UNLOC appen var et rot hos meg; plutselig kom jeg ikke inn har jeg skippet den, og bruker kode i stedet, så er anlegget veldig bra, funker fint! God hjelp fra Manager på kontoret.
Boye Hansen på City Self Storage på Billingstad er en svært dyktig driftsleder - sett fra mitt kunde ståsted. Jeg har vært bruker av stedet - «On and off» de siste 15 årene. Boye er alltid svært s... Vis mer
Ordnet med bestilling raskt og effektivt. Minus med avdeling Billingstad er at om man er på lageret over lengre tid og jobber, finnes det ikke et toalett tilgjengelig for kunder. Dette bør ordnes.
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Stasjonsveien 20, 1396, Billingstad, Viken, Norge
- 810 12345
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser

Automatisert og rask tilgang
Automatisert og rask tilgang. Alt har fungert helt perfekt.
Likte ikke at jeg ikke hadde fått…
Likte ikke at jeg ikke hadde fått inngangskoden som medført at jeg ikke fikk adgang til lagret. Det ble innrømmer dagen etter at det var en saksbehandlerfeil. Etter at dette ble oppklart er jeg fornøyd.
veldig bra service
Tilbake igjen for 5. gang
Alltid hyggelig og vennlig mottagelse når et lagrings-behov melder seg.
Uproblematisk, lett og enkelt med personlig service.
Anbefales!
Bortsett fra at UNLOC appen var et rot…
Greit og enkelt kundeforhold
Bra service på lagerets service kontor…
Bra service på lagerets service kontor der jeg leier lagerbod

Svar fra City Self-Storage Norge - Billingstad
Fine trygge lokaler med masse lys og…
Fine trygge lokaler med masse lys og sikkerhet. Føler meg trygg der. Lette å leie henger og hente traller for frakt til lagret.
Veldig hyggelig daglig leder.

Svar fra City Self-Storage Norge - Billingstad
Bra å kunne kjøre bilen inn
Bra å kunne kjøre bilen inn. Greit renhold. Hyggelig kontormedarbeider. Ønsker bedre rabatt som har vært tidligere kunde flere ganger.

Svar fra City Self-Storage Norge - Billingstad
Gode åpningstider og praktisk og sette…
Gode åpningstider og praktisk og sette ting inn og ut til lageret.

Ryddig.
Opplevd det så langt som ryddig og greit opplegg. Alt av utdeling av lagerplass, kundeservice har vært bra. Prisen noe stiv etter de to mnd.

Svar fra City Self-Storage Norge - Billingstad
Hei! Trygt , Vennlig , Ryddig , Hyggelig Personal , Fornøyd med alt ✨✨✨✨✨ Mvh Ars Muslim
Hei! Trygt , Vennlig , Ryddig , Hyggelig Personal , Fornøyd med alt ✨✨✨✨✨
Mvh
Ars Muslim

Rask og effektiv
Ordnet med bestilling raskt og effektivt.