City Self-Storage Norge - Adamstuen Anmeldelser 46

3,7

Beliggenhet

Bytt filial

General Birchs gate 16, 0454 Oslo, NO

Bra priser men lite info på nett angående eksakt størrelse på det rommet du bestiller. Det står volum men ikke mål noe som er viktig for planlegging. Ellers bra.

+ Bra service og har vært fornøyd med dem i mange år, spesielt den mannlige medarbeideren (med dialekt) som jobber der er veldig flink, hyggelig og serviceinnstilt! - i forb med bytte til et st... Vis mer

Boden ligger lett tilgjengelig og jeg kan kjøre bil helt frem! Jeg fikk bod på dagen! Med app og kode kunne jeg ta den i bruk m en gang Super service på telefon og fysisk på stedet. Boden er ren... Vis mer

1. Utleielager
  2. Flytting og oppbevaring
  3. Oppbevaring
  4. Lager

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

• General Birchs gate 16, 0454, Oslo, Norge

• 810 12345

3,7

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Dem har bra lagere men å få kontakt med…

Dem har bra lagere men å få kontakt med dem angående hjelp ka være helt forferdelig dem har en elemdig sentralbord løsning du vet ikke hvor du er I køen du vet heller ikke om.dem kommer til å ta opp tlf det er ingn tilbake ringing oh du blir automatisk lagt på etter en tid. Jeg har også fåt flere regninger uten kid nr som gjør det umulig å betale regningen

5. november 2025

Dette er TIPP TOPP da!

Boden ligger lett tilgjengelig og jeg kan kjøre bil helt frem!
Jeg fikk bod på dagen! Med app og kode kunne jeg ta den i bruk m en gang
Super service på telefon og fysisk på stedet.
Boden er ren og pen med egen lås m nøkkel og mange tilgjengelige traller!
Alt er så profft og ordentlig!
Tusen takk!

17. april 2024

Griet tilbud midt i byen

Alt har vært ryddig og kjapt.
Raske svar.
Gode forjkaringer.
Det som gjør at det ikke blir fem stjerner, er prisen!

12. desember 2023

Hei Karin! Takk for din tilbakemelding. Vennlig hilsen Tom Hansen

Bra priser/lite info ang mål

8. desember 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei Zdenek! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Jeg gir beskjed videre for å se om dette er noe som kan la seg løse. Ha en fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Veldig fornøyd

Veldig enkelt og greit på lageret og bra forklaring på nettsiden.

11. november 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei, Beth! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Lett og gjennomtenkt løsning

Kan anbefales! Lett og gjennomtenkt på alle måter.

1. august 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei, Janna! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Vennlig hilsen Tom Hansen

Seriøse og hjelpsomme

God kundeservice og de er hjelpsomme i hele prosessen. Gode åpningstider og enkel adkomst.

27. juli 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei, Lene! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service. Ha en strålende dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Hurtig bestilling fikk på dagen

Hurtig bestilling fikk på dagen. Endret lagerstørrelse noen dager seinere, ble endret igjen på dagen, hyggelig og hjelpsom ansatt som jeg traff på telefon

2. juni 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei! Takk for din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig at du setter pris på vår medarbeider, og den kundeservicen som ble gitt. Ha en fin dag videre. Mvh Tom Hansen

God kundebehandling og lett…

God kundebehandling og lett tilgjengelighet. Fine boder.

8. juni 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei, Egild! Takk for din tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med våre tjenester. Vennlig hilsen Tom Hansen

Fleksibel

Fleksibel, fin ordning. Litt trekk for liten plass etter innkjøring ved fler enn én bil.

18. mai 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei, Astrid! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig hilsen Tom Hansen

Blir svært godt tatt imot!

Blir svært godt tatt imot!

Der er alltid så rent og ryddig!
Åpent til langt på kveld!
Det er nært der eg bor!

4. april 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei, Wenche! Det er veldig hyggelig å se at du er fornøyd med vårt tilbud og tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Vennlig hilsen Tom Hansen

Lett tilgang

21. mars 2023

Svar fra City Self-Storage Norge - Adamstuen

Hei! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Ha en riktig fin dag videre. Vennlig Hilsen Tom Hansen