Christianriberholt Anmeldelser

4. Jordleverandør
  5. Lastebilfirma
  6. Sand- og grusleverandør

Skrevet av virksomheten

Christian Riberholt startede som en enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2006. Men i 2008 bankede opgaverne på døren i en sådan grad at Christian måtte have hjælp til at følge med og han besluttede sig derfor for at udvide virksomheden med kompetente medarbejdere. Siden da er det kun gået frem ad, og i dag er den lille enkeltmands virksomhed fra 2006 udvidet til også at indbefatte vognmands forretning og stor kloakmester afdeling. Vi hjælper dig med stort og småt inden for kloaketablering, kloakrenovering, kloakeftersyn, rotteskader og meget meget mere. Christian Riberholt ApS har mange års erfaring som entreprenør. De mange år i branchen har givet en bred vifte af erfaringer. Vi kan blandt anden hjælpe med nybyg, tilbygninger, anlægsopgaver og istandsættelse af parkeringspladser med vejmarkeringer og meget andet. Ingen opgave er for stor og vi er altid klar på en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Vi har maskinerne i orden og flere års erfaring indenfor levering af materialer til og fra private og erhvervskunder. Vi tilbyder levering af større mængder jord, sand, grus m.m. og kan tilbyde et bredt sortiment af materialer til hus og have. Derudover driver vi også webshoppen www.Ribershop.dk og kloakservice virksomheden www.DK-kloakservice.dk.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fremragende arbejde

Christian Riberholt ApS 's ansatte havde fået til opgave at opspore og udgrave vores kloak og brønd og forlænge denne til terræn niveau, og det gjorde de med stor viden og omhu og med med dyb respekt for vores have. Kloakken lå desværre midt i vores fine hæk men Riberholts dygtige ansatte opgravede dele af vores hæk og plantede den nøjsom bagefter. De rettede på kantsten som de havde kørt skæve med deres minigraver, fyldte endda huller op med jord som vi selv havde gravet og ryddede så pænt op efter dem selv. Især graveren Heidi var rigtig dygtig og god til at fortælle processen og rådgav os undervejs. Vi er dybt tilfredse med Riberholt ApS og kan varmt anbefale dette firma.

10. september 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Christianriberholt

Svar fra Christianriberholt

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de pæne ord! Vi ved, hvor meget haven betyder, så vi lægger altid stor vægt på at passe godt på omgivelserne og rydde pænt op efter os, når vi graver. De rosende ord bliver givet direkte videre til Heidi og resten af holdet – det vil hun blive rigtig glad for at høre. Mange tak for tilliden og anbefalingen!
De bedste hilsner,
Teamet hos Christian Riberholt ApS

Vurdert til 5 av 5 stjerner

5 ud af 5 stjerner!

Vi havde udfordringer med en tilstoppet faskine, som Christian Riberholt kom og løste på rekord tid!
Kan kun anbefale ham til andre!

1. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Christianriberholt

Svar fra Christianriberholt

Mange tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og anbefalingen, Kenneth! Dejligt at vi hurtigt kunne rykke ud og få styr på den tilstoppede faskine for jer. Tøv endelig ikke med at række ud en anden gang, hvis der skulle opstå noget.
Venlig hilsen,
Christian Riberholt ApS

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv