Vilken lyx att få hem choklad från Malmö Chokladfabrik och Guylian Sjöfrukter! Smakerna var precis så goda som förväntat, och hela köpupplevelsen var smidig från start till mål. Snabb leverans, bra... Vis mer

Tack chokladshopen för en snabb leverans av fantastiskt god choklad och lakrits. Det blev uppskattat av hela familjen och perfekt att ge bort som present vid middagsbjudningar. Så bra utbud,... Vis mer

Snabb leverans, det finns sockerfria alternativ om man vill vara hälsosammare och framförallt god choklad. Jag rekommenderar definitivt Chokladshopen! 😃

1. Sjokoladebutikk
  2. Forhandler av bakerutstyr
  3. Godteributikk
  4. Håndverkssjokolade

På Chokladshopen.se hittar ni god choklad och lakrits av bästa kvalitet.

4,7

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Snabbleverans

Snabbleverans
God kvalitet

8. april 2026

Svar fra Chokladshopen.se

Tack Lisbeth! Vi blir jätteglada att du uppskattar vår snabba Leverans. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Mycket god

Mycket god ! Kanonbra smak !

24. april 2026

Svar fra Chokladshopen.se

Stort tack Jan Olov! Kul att du uppskattade smaken så mycket. Tack för att du delar med dig 🍫

Snabb leverans

Snabb leverans, bra priser, bra choklad

20. april 2026

Svar fra Chokladshopen.se

Tack snälla Karin! Vi blir otroligt peppade av att läsa att du är så nöjd med ditt köp. Tack för att du valde att handla hos oss! ☀️

Snabb leverans och timliga priser.

18. mars 2026

Svar fra Chokladshopen.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Härligt att höra att leveransen gick smidigt och att du upplever våra priser som rimliga. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! / Maja

Snabb hantering av ärende

Snabb hantering av ärende. Väldigt nöjd

1. april 2026

Svar fra Chokladshopen.se

Stort tack för de fina orden! Kul att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Extremely Disappointed – Moldy, Discolored Chocolate and Awful Customer Service

I ordered chocolate from Chokladshopen.se via their online shop and received products that were clearly discolored and showed signs of mold, even though the expiration date was still far off. This is not just unacceptable, it's a serious health concern.

I reached out to their customer service twice, hoping they would take responsibility or at least show some willingness to help. Instead, I was met with dismissive responses and no resolution whatsoever. They showed no understanding, no apology, and absolutely no interest in making things right.

This kind of behavior is not only unprofessional, it's disgraceful. I trusted this company to send me quality products and they failed completely. Judging by their refusal to take accountability, I will never order from them again and I strongly advise others to stay away.

If you care about product quality, hygiene, and basic customer service, look elsewhere.

4. september 2025

Dear Mikkel,

Thank you for your feedback. We're sorry your experience didn't meet your expectations.

We want to clarify for all readers that the issue was identified as chocolate bloom, a harmless cosmetic effect from temperature changes, not mold. This is common when chocolate is stored over time.

Your order was delivered 6.5 months before it was reported to us. Given this extended timeframe, especially over a summer, the issue is related to storage conditions beyond our control. The remaining stock from the same batch in our temperature-controlled facility is in perfect condition.

Although this was not a product defect, we engaged with you twice via email and, as a gesture of goodwill, offered two different discount codes (first 10%, then 15%) for a future order, especially as you mentioned needing fresh chocolate for upcoming events.

We are sorry this solution was not what you had hoped for. We pride ourselves on our product quality and transparent customer service, and we believe our team acted fairly and professionally in this situation.

We wish you the best.

Sincerely,
The Team at Chokladshopen

Fantastisk choklad och snabb leverans!

Snabb leverans, bra priser och ett utbud som gör det svårt att välja – på bästa möjliga sätt! Rekommenderas varmt till alla som uppskattar riktigt bra choklad. Jag kommer definitivt tillbaka! 🍫✨

21. februar 2025

Tack chokladshopen för en snabb…

Så bra utbud, alla mina favoriter finns med.
Tack även för proffsig service när jag skrev och behövde hjälp!

3. februar 2025

Perfekt chokladshopping – snabb leverans och bra priser!

Jag beställde både röda chokladhjärtan och bakchoklad från Callebaut och är verkligen nöjd! Priserna var riktigt bra jämfört med andra butiker, och leveransen var både snabb och smidig. Det märks att Chokladshopen satsar på kvalité och service till sina kunder. Rekommenderas starkt till alla som älskar bra choklad!

15. februar 2025

Fantastiskt bra!

Fantastisk trevlig service och stort utbud av produkter. Perfekt om man vill skicka en finare chokladask istället för blommor. Rekommenderar starkt och kommer absolut handla där igen!

30. januar 2025