2,4

Under middels

Og gå fra Telenor til chillimobile er…

Og gå fra Telenor til chillimobile er som og gå fra en Ferrari til en yaris! Du får det du betaler for enkelt og greit. Har nesten ikke dekning noen plasser veldig treigt mobilnett og bare nei! Hatt det i 1 uke og holder på og bli gal

9. februar 2026

Komminikkasjon

Stadard svar til dette firma og så skjer det ikke mere, dette var pr 4,3,2024 og ikke første gang jeg opplever at det stoppet der

Hei! Tusen takk for at du skriver til oss. :)

Vi har mottatt din henvendelse for oppfølgning.
Vi svarer deg normalt i løpet av 1-3 virkedager.

Dine spørsmål og innspill er viktige for oss

4. mars 2024

Styr unna!!!

Virker et par uker. Så mister du data. Jeg antok jeg var tom, kjøpte mer (oppgraderte abonemanget) da virket det noen uker. Så skjedde det igjen. Jeg stusset, men betalte ytteligere mer for enda mer data. Denne gangen hjalp det ikke. Logger inn å ser at jeg nå har over 60 GB med rollover osv og kun har brukt 2 GB… men fortsatt virker det ikke. Googler og finner flere skrive om denne svindelen hvor de struper hastigheten, så du ikke får brukt dataen. I tillegg finner jeg et kart som viser at de ikke bruker det nettet de hevdet og knapt har dekning…. (Merkelig at jeg ble lurt ved å få dekning rett etter kjøp) Forsøker kontakte kundeservice uten å få svar. Googler igjen og leser at det er jeg heller ikke alene om. Dette ble en kostbar lærepenge. Når du tror du skal spare penger ved å bytte til et rimeligere selskap, men det koster deg myyye mer og masse ekstra bryderi. Nå må klare meg uten data i 10 dager til Telenor tar over igjen. Og hører ingenting fra chillimobil som bare har håvet inn penger uten å levere det de lovet. Styr unna!!!!

15. august 2023

Utrivelig kundeforhold

Utrivelig kundeforhold og dårlig dekning.
Jeg byttet over til Chillimobil for å få en bedre deal med betydelig mer data enn mitt daverende abbonement. Dekningskartet viste at det var meget god dekning i områdene jeg daglig kjører i som yrkessjåfør, men det var helt feil.
opplevde å miste dekning selv på plasser nært telemast uten blokkasje.

Etter å ha vært kunde i mindre enn 2 uker, så måtte jeg bytte tilbake.

De var også frekke nok til å sende meg inkassovarsel uten noe form for purring eller påminnelse. Man skulle tru de kunne sendt en sms eller epost og minnet meg på fakturaen jeg visstnok ikke har betalt, men det var visst vanskelig.
Vi burde faktisk kunne forvente at betalingsanmerkninger er noe vi blir varslet om.

15. november 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (10 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis