CHESPsport Anmeldelser

4,7

Via Google de AI-modus geraadpleegd waar ik het beste Pickleball en badminton materiaal fysiek kan bekijken en kopen in de buurt van Zoelen. Ik werd verwezen naar CHESPsport in Sport & Event Center B... Vis mer

Heb door de jaren heen heel fijn met jullie samengewerkt om de vereniging die ik train van spullen te voorzien om onze sport ( badminton) dankzij jullie now how op een voor de vereniging qua prijs... Vis mer

Prima en vakkundig geholpen door Bartjan! Mocht zelfs het racket uitgeproberen in een zaaltje om even te kijken hoe die aanvoelt / slaat dus even overgeslagen helemaal goed! Tevens korting gekreg... Vis mer

1. Badmintonkompleks
  2. Padeltennisbane
  3. Butikk med sportsklær
  4. Forhandler av bordtennisutstyr

CHESPsport is gevestigd in het WiPlay Center in Beusichem met padel- , badmintonbanen en indoor battlecart. Als testcentrum, showroom, winkel en kantoor verzorg ik de materialen voor al deze sporten. Gespecialiseerd in badmintonproducten met wereldmerk als Yonex, Babolat, Adidas, Drop Shot en HEAD, nu ook onderweg om specialist te worden in de andere genoemde racketsporten. Plaats gerust uw review!i

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Yonex Nanoflare 800 speelt heerlijk!

Ik had een nieuw racket nodig, maar mijn racket was helaas niet meer te krijgen. Bart-Jan heeft voor mij een vergelijkbaar racket meegenomen, die ik een hele avond heb mogen testen. Het racket speelde heerlijk, dus meteen gekocht. Zeer goede aankoop!

2. november 2023

Testen was wel het toverwoord :-) Veel plezier in de 3de divisie met dit racket

Top service !

Ondanks er een schoen niet in voorraad was(langere levertijd), heb ik deze mogen omruilen naar een andere schoen!
Zoals ik al eerder zei, supersnel, vriendelijk en behulpzaam. Ga deze winkel zeker promoten bij andere! Bedankt!

8. november 2023

Snelle levering en een goede en…

Snelle levering en een goede en vriendelijke bijgevoegde brief met uitleg over garantie, onderhoud, retourneren, etc.

23. oktober 2023

Veel plezier met deze klassieker (Carbonex 7000). Bedankt

Zeer flexibel

Zeer flexibel, snelle reactie en goed meedenkend met klant.

9. oktober 2023

Svar fra CHESPsport

Je was mijn eerste Sinterklaas aankoop :-) Veel plezier met het cadeau.

Racket advice for Parkinson's badminton

We asked for input to suggest a suitable badminton racket for the target group of Parkinson's patients. We took the advice and now have very happy players. We also liked the (free) extra grips in different colours. After all, everyone in the P-Badminton club (part of BC Mariken Nijmegen) has the same racket.

26. september 2023

Prettige klantvriendelijke behandeling

Aankoop nieuwe shirts voor de familie, zijn we weer goed herkenbaar. Mooie kleur, goede service!

Yonex Antique Green bij chespsport.nl YM0029

9. september 2023

Svar fra CHESPsport

De YM0029 en YW0029 inderdaad. We gaan ze mooi bedrukken.