ÄLSKAAR! Köpte deras två fast geléer i färgerna strawberry Mili och creamy pink, och dom är helt underbara!! De är en fast gel men trotts de så upplever jag att gelén inte rinner jättemycket vilke... Vis mer
Jag har varit kund hos Tinez för både naglar och fransar under en längre tid, och jag är alltid lika nöjd! Tinez är otroligt professionell och lyhörd, och hon tar sig verkligen tid att förstå exakt va... Vis mer
Jag beställde hem era fastgel och wow, dom är helt otroliga! Jag upplevde att dom inte bränner i lampan, otroligt lätt att jobba med och så fina färger!
Bra leverans men jag får inte till produkten, den härdas inte 100% utan färgar av sig i mitt top coat. Om jag försöker torka försvinner mycket
Vi säljer nagel- & fransförlängnings produkter med hög kvalitet online. Vi strävar efter att erbjuda fantastiska produkter, bra priser och en förstklassig kundservice. Alla våra produkter är noga utvalda och vi laddar ofta upp nyheter i shoppen!
Landskronavägen 18, 25232, Helsingborg, Sverige
- contact@cherrybeauty.se
- cherrybeauty.se
Helt underbara produkter
Helt underbara produkter! Geleerna är underbara att jobba med och färgerna är magiska och så pigmenterade😍
Wow, dom är helt otroliga!
ÄLSKAAR
De är en fast gel men trotts de så upplever jag att gelén inte rinner jättemycket vilket gör att den blir superlätt att jobba med😍
Snabt leverans bra produkter 🥰
Jag älskar verkligen eran kundservice…
Jag älskar verkligen eran kundservice framför allt men oxå produkterna är super bra att jobba med wow älskar
Fantastisk support
Fantastisk support! Bra kvalitet och supersnabb leverans! Kommer fortsätta beställa här!
Väldigt bra produkter o nöjd varje gång…
Väldigt bra produkter o nöjd varje gång 🤩 snabb leverans, supersöta välpackade paket 😍
Bästa CB!
Bästa CB!
Aldrig köpt nagelprodukter från ett ställe med så bra kundservice och produkter. Snabb leverans och kvalitets produkter!
Så fint gelé som inte är för rinnigt…
Så fint gelé som inte är för rinnigt och kvaliteten på de är så bra!!! Är också jätteeee billigt och gel lacken lägger sig som smör REKOMMENDERAR!!!!😻👍🏻
Älskar!!🥰🥰
Jag beställde hem gellack i olika…
Jag beställde hem gellack i olika färger och en gele och de var verkligen super🩷Färgerna var jätte fina och allt kom fint packat, billiga priser och fick hem de rejält fort. Bästa!
Bra produkter och snabb leverans ❤️
Snabb leverans tid och skickade ordern…
Snabb leverans tid och skickade ordern väldigt snabbt. Blir alltid nöjd med cherrybeautys produkter 💛
Super
Paketet var jätte fint omslaget och det var bra packat så att inget skulle råka gå sönder eller spila. 😁