2,6

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Worst British pie ever, made by Lidll

This is one of the worst pies I have ever purchased. There is no gravy in the pie at all , although it is called a steak & gravy pie. The so called steak meat was a thing dry layer. It is made by Lidl who clearly don't understand what British people want in a British pie. Do not trust or buy

19. mars 2026

Just had their steak & gravy pie and…

Just had their steak & gravy pie and they are by far the worst pie I have ever had. There were no cubes of meat just 4 very small bits of gristle. Plenty of gravy but contents absolute rubbish, and our dog eats better. We usually have Pukka pies from Morrisons which are vastly superior. Avoid.

18. desember 2025

Blij met de inductie matten

Fijne webshop. De inductie matten zijn geweldig! Ik heb ze gisteren besteld, en vandaag in huis. Ik begrijp dan ook niet wat er bedoelt met onderstaande reviews. Ik ben tevreden en dat mag ook wel eens gezegd worden in plaats van klagen..

6. mai 2025

Order wordt gecancelled vanwege verzending.

order gemaakt voor 2 artikelen, met verzending naar Portugal - wat in de webshop zonder enige probleem ging. Bestelling betaald zonder enig probleem. Na 2 dagen wordt de bestelling "op mijn initiatief" gecancelled - omdat ze alleen naar NL en B verzenden. Refund na 5 dagen nog steeds niet ontvangen.

18. januar 2025

Klant is de dupe als ChefSelect zelf in de fout gaat

2 titanium snijplanken besteld als kerstcadeau
Dagen moeten op wachten en dan verkeerde planken toegekregen
Mochten ze terug sturen en hebben de 12 euro voor verzending zelf moeten betalen. Ze spreken dan wel van gemakkelijke retour en 30 dagen bedenktijd.
Maar geen retourlabel en als ZIJ dus een fout maken draai je zelf op voor de retourkosten????!!!!!!
Een schande vind ik het omdat het hun fout was dat we verkeerde planken toegestuurd kregen
Denk inderdaad dat het allemaal uit China komt en zeker niet is wat er op hun site te zien is
Ook meerdere malen gemaild ivm.portkosten maar krijgen geen reactie meer
Een ontgoochelde klant die er zeker niet opnieuw zal bestellen
Op hun eigen website maken ze reclame van een klantenbeoordeling uitstekend 4,7 op 5, Waar ze die dan halen is mij een raadsel

12. desember 2024

Passie voor drop-shoppen in plaats van koken?!

Volgens de website Is “ Koken is onze passie, en we geloven dat de juiste accessoires echt het verschil maken in de keuken”. Gaat echter om een drop-shipper: mijn bestelling (titanium snijplank) was weken onderweg uit China en kwam zonder product verpakking en informatie aan. Geen idee wat ik nou gekocht heb…

17. desember 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis