Selskapet har svart
Wij maken al jaren gebruik van Charly Cares (Amsterdam en Haarlem) en zijn enorm tevreden. Tijdens coronatijd was het een super oplossing. Kosten zijn transparant en tussentijds al vaker abonneme... Vis mer
Selskapet har svart
Oppas gezocht? Een gescreende en betrouwbare oppas vind je eenvoudig via Charly Cares. Een last minute, flexibele & vaste oppas vind je simpel en snel!
Gerard Doustraat 62-1, 1072VV, Amsterdam, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Data privacy is a real problem. If you’ve had an unreliable or untrustworthy carer, there’s no removing your profile, photos and family information from their visibility (block). The support team were unresponsive to multiple WhatsApp requests. I’ve cancelled my subscription and I’ll be watching to see if I continue to be charged.

Svar fra Charly Cares
Onbetrouwbaar. de oppas is door hun navigatie naar een ander postcode gestuurd. Het was het te laat om nog te komen. Te laat om de kaarten te annuleren of op tijd te komen. Avond verpest, kosten bioskaartjes verloren, allemaal door een fout buiten ons.
de afhandeling was hautain en passief-agressief. In plaats van de kosten te vergoeden, werd het omgedraaid en we moesten “constructief meedenken” hoe ze hun systeem technisch kunnen verbeteren.
Ze innen commissies als platform, maar als het misgaat draait de klant op voor de kosten en schade.

Svar fra Charly Cares
Heel slecht!!!!!! Ik werd opeens een jaar later terwijl ik mijn account al uit stond, opeens “bestolen” van mijn geld en hebben ze opeens geld afgeschreven. En ik weet zeker dat ik mijn abonnement voordat ik de app verwijderd had, had uitgezet. Echt bullsh1t en gebruik dit niet!!!!! Opeens een jaar later een rekening sturen van iets dat ik niet eens gebruikt heb, is waardeloos. En ik heb de maand dat ik het heb gebruikt, gewoon betaald toen. Het klopt niet wat ze zeggen. Gebruik andere apps zoals Sitly! Die zijn wel te vertrouwen en bestelen je niet van je geld. Oplichters!

Svar fra Charly Cares
Eerst contact via de app, om te bespreken hoe laat en waar ik moet zijn. Alles wordt duidelijk eenmaal bij het gezin wordt ik goed ontvangen. Ze leggen alles goed uit en vervolgens ga ik met een goed gevoel oppassen. De betalingen gaan ook altijd vlot via de app

Svar fra Charly Cares
Jaren geleden hebben we 1 keer een oppas geprobeerd te regelen via Charly cares. De oppas is nooit gekomen en wij hebben hierna nooit meer gebruik gemaakt van deze dienst. Kennelijk stond er in de kleine lettertjes dat wij hierna wel vast zaten aan een doorlopend lidmaatschap en heb ik dit helaas pas recent opgemerkt. Een kleine berekening leert dat we over al deze jaren ruim duizend euro hebben betaald voor een dienst die we nooit hebben gekregen. Ik begrijp goed dat ook ik onoplettend ben geweest maar iets van coulance was denk ik op zijn plaats geweest. Als reactie hierop stelt Charly cares echter dat we de kleine lettertjes beter hadden moeten lezen. Let dus op dat betalingen ongemerkt blijven doorlopen ondanks dat er geen enkel gebruik is of wordt gemaakt van de dienst.

Svar fra Charly Cares
Ik heb gevraagd om bewijs dat me op de hoogte hadden gesteld van prijsverhogingen , maar ik heb die niet gekregen.
Ik heb 1x gebruik gemaakt van dienst. Was overigens wel goede oppas. Daarna nooit meer. Ze communiceren ABSOLUUT te weinig over dat je een abonnement hebt en dat er tussentijdse prijsverhogingen waren. MAar als ik betalingen terugvorderde waren ze er als de kippen bij. Dus ze kunnen het zeker wel, dat communiceren. Alleen als het hen goed uitkomt. Heel nare club.

Svar fra Charly Cares
Ik heb als oppas al veel leuke oppasgezinnen in mijn buurt gevonden. Nieuwe app werkt ook top, snel en overzichtelijk!

Svar fra Charly Cares
Altijd een fijne oppaservaring gehad via Charly Cares! Betrouwbare reviews, de kids vonden het altijd leuk en fijn met de oppas en als je last minute in de stress zit heb je áltijd binnen no time een leuke oppas geregeld. Zou niet meer zonder kunnen!

Svar fra Charly Cares
Alle oppas op dit platform zeggen altijd een uur vantevoren af. Ik denk dat ze vooral nep profielen hebben en abonnement geld incasseren. Heb al een paar keer dit probleem gemeld maar is nooit contact met me opgenomen of een oplossing gezocht. Ga m’n abonnement maar weer opzeggen.

Svar fra Charly Cares
Heel fijn platform om oppas op te zijn. Werkt makkelijk! Je kan ook handig filteren op afstand enzovoort.

Svar fra Charly Cares
Nu heeft er weer een oppas op het laatst afgezegd. En dat betekent dat het nog maar de vraag is of ik morgen met mijn (oudste) zoon op stap kan, of dat ik hem moet teleurstellen. De vorige keer dat dit gebeurde heb ik ook al aangegeven bij CC dat het goed zou zijn als op het profiel van de angel zichtbaar is hoe vaak ze al heeft afgezegd. Want deze dame behoudt haar 5 sterren in de revisies, terwijl ik dat niet terecht vind, als je pas na een hele dag erachter komt dat ik volgens jou te ver weg woon en alsnog afzegt.
Verder zou ik graag kunnen sorteren op hoe lang iemand al niet meer online is geweest, want laten we eerlijk zijn, iemand die al 6 maanden niet online is geweest, die hoef ik niet in mijn selectie op te nemen van de oppassen die ik uit ga nodigen.

Svar fra Charly Cares
Top, last minute nog een oppas kunnen boeken voor dezelfde avond. Hele fijne en nette oppas, die meteen vertrouwd voelde voor onze baby van 3 maanden. Aanrader!

Svar fra Charly Cares
Vond binnen 5 minuten een fijne oppas in Weesp. Ben daarnaast erg blij met de nieuwe app! Werkt allemaal erg soepel. Complimenten team Charly Cares

Svar fra Charly Cares
Hele fijne app om fijne, betrouwbare oppasgezinnen te vinden. Werkt heel fijn en flexibel met hun app.

Svar fra Charly Cares
Het is een hele fijne app.
Je kan heel makkelijk en snel oppassen ook klopt het altijd qua geld. De manier hoe de app werkt is ook perfect

Svar fra Charly Cares
Overzichtelijk top als bijbaantje en zeer vertrouwd

Svar fra Charly Cares
Super fijne app om te kunnen oppassen in de buurt! Zo voelt het een stuk veiliger :)

Svar fra Charly Cares
Very good platform for babysitting. Well organized and great customer support

Svar fra Charly Cares
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.