1. Ladestasjon for elektriske biler
  2. Utstyrsutleie
  3. Leverandør av mobilitetsutstyr

Wij geloven dat laden zo makkelijk mogelijk moet zijn. Daarom heeft ChargeMakers tijdelijke laadpunten èn vaste laadpalen. Van ons unieke Mobiele Laadplein dat tijdelijk en snel in laadpunten voorziet, tot vaste laadpalen voor bedrijven en thuis.

4,3

Enestående

Goed advies en service

Hartstikke behulpzame mensen. Goed advies over welke overwegingen belangrijk zijn in het maken van een keuze voor de juiste laadpaal. Contact verloopt met iemand die er verstand van heeft wat heel prettig is.

31. januar 2022

ChargeMakers denkt met je mee

ChargeMakers neemt de tijd voor je als klant om je te helpen en met je mee te denken. In mijn geval ging het over hoe ik hoe ik het laden van mijn auto het beste kan combineren met stroom die van zonnepanelen af komt.

24. juni 2022

Prima advies, nette service!

Prima advies gehad voor laadpaal en backoffice, passend bij mijn wensen en behoeften tegen de meest voordelige prijs. Goede bereikbaarheid, nette installatie en overdracht. Aanrader.

24. januar 2022

Goed bedrijf

Goed bedrijf, goed advies voor de juiste laadpaal en helpt goed opweg mocht je nog geen ervaring hebben met elektrisch rijden/laden. Niet onbelangrijk is dat het plaatsen van een laadpaal thuis snel was geregeld!

8. september 2021