Leuk speelgoed voor de poezels, de batterij gaat wel heel snel leeg. En jammer dat er geen extra pluisje wordt meegeleverd. Deze was bij mij ook binnen no time eraf.
Se hva andre synes
Selskapet har svart
In december 2025 een pailettenjurk besteld deze werd na 3 weken geleverd. Kwaliteit is echt vlut. Klacht ingediend aangezien ze reclame maken dat je binnen 2 weken na aankoop mag ruilen. Tevens ge... Vis mer
.werkt uitstekend, alleen jammer dat ze helemaal verkreukeld aankwamen, moet ze zelf in model brengen
Har svart på 68 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fake site!!!
IK HAD 2 PAAR BLUSPISTOLEN BESTELD EN…
IK HAD 2 PAAR BLUSPISTOLEN BESTELD EN WAT KRIJG IK CAN DEZE OPLICHTERS? 4 KINDER WATERPISTOLEN! NIKS BESTELLEN HIER, ZE HEBBEN NIET EENS EEN KLANTENSERVICE.

Svar fra Chancenu
Dit bedrijf heeft geen retour…
Dit bedrijf heeft geen retour faciliteiten.E-mail word in Engels weer gegeven,en gevraag om retouradres krijg ik niet.ze houden je aan het lijntje dat de retour tijd is verstreken.

Grote oplichters.
Grote oplichters.
Heb een brandbluspistool besteld van €20,-
Heb net een plastic kinderpistooltje terwaarde van €2,- ontvangen.

Alu schaaltjes air fryer
Als je wil retouren
Als je wil retouren. Dan blijven ze aangeven dat het niet lukt. Het zal je nooit lukken in je geld terug te krijgen.
En stoppen ze met terug te mailen met je. Trap er niet in mensen!!!
Op tijd geleverd en goed ontvangen
De levering was op tijd en de ontvanger leek erg blij te zijn met het cadeau. Ik heb het zelf niet gezien.
Zeer soepele transactie
Snelle service, nauwkeurige omschrijving, prettige communicatie – zelfs een briefje in de doos! Ik was onder de indruk! Ik weet zeker dat ik weer bij hen zal kopen!
Speelmat
Leuk speelgoed voor de poezels, de batterij gaat wel heel snel leeg.
Nooit meer!
In december 2025 een pailettenjurk besteld deze werd na 3 weken geleverd.
Tevens gemaild voor retourzending, maar geen enkele reactie of terugkoppeling. Dus bedenk je goed voor je wst besteld!
Wil een bestelling retourneren en…
Wil een bestelling retourneren en gevraagd naar de procedure. Wat heen en weer gemail zonder gegevens voor de retourzending te geven. Het laatste wat ze vroegen waren foto's te geven.
Gedaan, maar hierna nooit meer iets gehoord en emails worden niet meer geaccepteerd. Voel me nu toch echt bedonderd en zal hier zeker NOOIT meer iets kopen.
Mensen let op, hier ben je je geld gewoon kwijt.
Ria
Ze hebben een verkeerde bestelling…
Ze hebben een verkeerde bestelling gestuurd maar nu willen ze mij geen retour adres sturen, ze doen allemaal voorstellen van coupons en dan moet ik de bestelling maar aan de familie geven als verjaardagskado. Maar ze sturen geen retour adres.
Slechte winkel koop hier nooit wat.
Geweldige klantenservice!!
The article we bought was bad quality

Scam
Scam, massage ball product ordered > 20 Euro that according to the ad should be electrical with rechargeable battery. Instead they sent a silicone ball , not chargeable, no vibration function, worth not more than 1 Euro. Support desk not helping at first but now compensating 50% of the cost. That is still a scam, false advertising, Product as advertised does not exist. Selling something else very cheap with 1200% profit and taking bad reviews for granted. Reimbursing 50% still gives them huge profit. Don't buy from them. Dropshipping scam.

I ordered an item
I ordered an item, but until now I didn’t receive it and it’s almost 3 months since I ordered it. Every time I sent an email they don’t reply, they only sent an automated message!

alles verlopen zoals verwacht
alles verlopen zoals verwacht, goede aankoop, ga er opnieuw bestellen
Ik raad af om iets via deze website te kopen
Ik raad af om iets via deze website te kopen. Ze lichten op! Ik heb twee Kerstversieringen voor de voordeur. Ze adverteerden met een elastisch doek die je makkelijk aan de deur kunt bevestigen, maar wat ze leverden was een simpel doek. Nu weet ik niet hoe ik hem aan de deur moet bevestigen, en hij is nog kleiner dan mijn deur. Het is onmogelijk om hem terug te sturen. Ik bestel hier nooit meer iets!

Svar fra Chancenu
I am very happy with it.
Goed
The product was fantastic and I recommend purchasing from this website without hesitation. The product arrived quickly at the requested address.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.