2,6

Under middels

Centurion alicante airport port

The car i hired had dints n scratches all over took pictures of damage befor and after and they had the cheek to charge me 1100 euros and told me to go through insurance why should I I didn't cause any damage and have proof and now can't get intouch with them as they leave me on hold every time a get through

7. juli 2025

Knækket stel

Jeg har i en del år været glad for min Centurion herrecykel, men da jeg forleden dag oplevede at mit stel brækkede mit over mens jeg cyklede lagde det ligesom en dæmper på begejstringen.
Heldigvis skete der ikke noget, men da jeg rettede henvendelse til Centurion havde de ikke meget tilovers for min historie, og da jeg havde købt cyklen brugt og derfor ikke kunne rette henvendelse til en forhandler.
Brugt eller ej, så er det jo ikke noget, der bør ske og det havde klædt Centurion i det mindste at tage min henvendelse alvorligt.
Jeg ville meget gerne have uploadet billede, da det ser ret vildt ud, men det kunne ikke lade sig gøre på denne anmeldelse:)

7. februar 2022

Jeg har i mange år været glad for…

Jeg har i mange år været glad for Centurion, men har lige fået en ny oplevelse. Stellet er flækket nede ved kranken - det har jeg aldrig set en cykel gøre. Der er ikke noget rust eller nogen skade, og jeg bruger kun cyklen til at køre på cykelstier.
Efter en træls gang tovtrækkeri, går de med til at dække halvdelen af prisen på et nyt stel. Det efterlader mig med en regning på flere tusinde kroner, til at få alle dele fra min cykel over på det nye stel - plus halvdelen af prisen på erstatningsstellet.
Havde det været mit cykelmærke, ville jeg have været så flov over at stellet overhovedet kunne flække, at jeg ikke havde efterladt kunden med 4/5 af regeringen.
Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor slemt jeg var kommet til skade, hvis jeg ikke havde opdaget revnen, og var styrtet for fuld fart i trafikken.

21. august 2020

Efter ca 2,5 år med deres cykel er det…

Efter ca 2,5 år med deres cykel er det en beslutning om at købe sådan en vi fortryder RIGTIG meget!
Mega dårlig kvalitet der i sidste ende koster alt for meget i reperation!

Det er ihvertfald ALDRIG et mærke jeg vil købe eller anbefale!

13. juli 2018

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis