Olen tilannut cellbeksestä jo nuorena tyttönä vaatteita kun asuin Ruotsissa. Muutin Suomeen, ja siittä jokunen vuosi niin Cellbes tuli Suomeen. Siittä lähtien Olen tilannut kaikenlaista, vaatteita ja... Vis mer
Selskapet har svart
Sain ensimmäisen tilaukseni eilen. Olen erittäin tyytyväinen, tilaus saapui muutamassa päivässä ja mielestäni tilaamani vaatteet olivat laadukkaita, sekä hinta-laatusuhde ok. Ainoa iso miinus ja petty... Vis mer
Selskapet har svart
Jag har blivit positivt överraskad över den fina kvaliteten på plaggen jag köpt från er, och storlekarna stämmer också mycket bra. Vackra färger och kläderna är vackrare i verkligheten än på bilderna.... Vis mer
Selskapet har svart
Tilaan teiltä paljon, ja olen ollut sekä tuotteisiin että toimintaan tyytyväinen. Viimeksi tilaamani musta neuletakki on laadultaan erinomainen ja kooltaan just sopiva. Malli tyylikäs. Ainoastaan NAPI... Vis mer
Selskapet har svart
Cellbes perustettiin jo vuonna 1954 postimyyntiyrityksenä, ja siitä on sittemmin kehittynyt yksi johtavista muodin ja kodinsisustuksen verkkokaupoista. Meidän intohimomme on tarjota vaatekaapin lempivaatteet – tilaisuudesta riippumatta. Laaja kokovalikoima on tärkeä osa tätä, ja koot vaihtelevat naisille 34–64 ja miehille S–8XL. Tervetuloa cellbes.fi-sivustolle tutustumaan inspiroivaan kampanjaamme ja ihanaan valikoimaamme!
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helppo tilata, tuotteet hyvälaatuisia ja isoja kokojakin on. Laatu on hyvä. Maksaminen onnistuu.
Tykkään 🤗👍

Svar fra Cellbes
Onnistuneesti sain vaihdettua vaatteen koon, joka oli tilaukseen lipsahtanut väärin, ennen kuin tuotte lähettettiin.

Svar fra Cellbes
Olen jo kauan yrittänyt selvittää miksi en voi ostaa Cellbesistä tilille enkä laskulle. Luottohäiriöitä minulla ei ole. Asiaan ei ole saatu mitään selvyyttä. Joudun tilaamaan postiennakolla ja siksi yritänkin välttää tilaamista Cellbesistä. Ei anna hyvää kuvaa yrityksestä tällainen toimimaton asiakaspalvelu.

Svar fra Cellbes
Nopea toimitus, kokotaulukko pitää kutinsa ja tuotekuvaukset vastaa sitä mitä paketista löytyy. Tilauksen seurantatunnaria ei saapunut tällä kertaa, mutta asiakaspalvelu auttoi sen kanssa.

Svar fra Cellbes
Olen ollut Cellbesin asiakas monta monta vuotta. Aina kaikki on sujunut hienosti. Palautuksissa ikinä mitään ongelmaa ja vaatteet on sitä mitä luvataan. Toki joskus joku vaate ei miellytä tai sovi, mutta palauttaminen on helppoa. Hinnat on nyt nousseet mikä on harmi ,mutta niinhän ne kaikkialla.

Svar fra Cellbes
Alushousut ovat reilua kokoa, mutta kuminauha kirraava. Jäävät käyttämättä.

Svar fra Cellbes
Tosi nopea toimitus ja mainiot tuotteet!!!

Svar fra Cellbes
Kaikki tilaukset toimineet hyvin ja tuotteet hyviä

Svar fra Cellbes
Tilaus ja toimitus toimii hyvin. Ja myös palautus, jos tarvii.. Suosittelen Cellbesiä !

Svar fra Cellbes
Sivusto oli selkeä käyttää, tuotteista hyvät tiedot. Tulivat nopeasti perille.

Svar fra Cellbes
Nopea toimitus, tyylikkäitä vaatteita, hinta/laatu suhde hyvä.

Svar fra Cellbes
Jälleen tilaaminen oli helppoa, tuotteet tulivat toivottuun paikkaan nopeasti. Valikoima on hyvä ja olen tyytyväinen ostoksiini.

Svar fra Cellbes
Tuotteet sitä mitä luvataan ja toimitus nopeaa.

Svar fra Cellbes
Nettikaupoista on vaikeaa löytää eläkeläiselle vaatteita, joiden pitää olla mukavan joustavia ja jotka saavat olla värikkäitäkin. Onneksi Cellbesiltä olen löytänyt kivoja tunikoita ja leggingsejä.

Svar fra Cellbes
Olen ongelmavartaloisena löytänyt itselleni sopivat vaatteet, niin päällystakit kuin farkut, puserot kuin kesämekotkin. Ja kokoja riittää.

Svar fra Cellbes
Tuote on liian pieni eli tilasin väärän koon ja näin ollen palautan sen ensitilassa

Svar fra Cellbes
Täältä saa isoja kokoja ja valikoima on hyvä. Nopea toimitus.

Svar fra Cellbes
Olen ollut jo joitakin vuosia asiakkaana ja kaikki on mennyt ihan ok.
Nyt kuitenkin lievää pettymystä, mallisto mennyt jotenkin mummomaiseen suuntaan, ennen ollut nuorekkaita ja mielenkiintoisia vaatteita.
Mutta tottakai jokaiselle jotakin….

Svar fra Cellbes
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.