Wij hebben deze druppels besteld voor onze adoptie hond. Op aan raden van een familie lid die deze druppels geeft aan hun kat met goede resultaten. Onze adoptie hond die erg gestest was (hijgen, p... Vis mer
Se hva andre synes
Topbedrijf. Zelfs een persoonlijk geschreven kaartje gekregen. Hopelijk ook een goed product, moet het nog uitproberen.
Een goed geïnformeerde website die overzichtelijk en intuïtief werkt. Het bestellen en bezorgen ging soepel. De effecten van de CBD olie zijn inmiddels, na 4 weken, al goed merkbaar. We hebben onze ka... Vis mer
Alleen maar goeds over Cbdapotheek.nl te melden. Voor mijn oude hond druppels besteld tegen onrust, ongemak en pijn om haar comfort te bieden. Ik heb woe besteld, do de druppels ontvangen met een lie... Vis mer
Kontaktopplysninger
Laan ten Roode 2, 5711 GC, Someren, Nederland
- 0493-782783
- info@cbdapotheek.nl
- cbdapotheek.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel persoonlijk.
Snelle levering. Duidelijke aanwijzingen voor gebruik.
En...heel leuk kaartje, persoonlijk geschreven.
Dank je Anne!
Ales is prima
Niets op aan te merken.
Snelle levering en er zat een kaartje bij dat je bij vragen altijd contact kan opnemen. Zeer klantvriendelijk!
Alkes perfect met een lief kaartje erbij
Bij bestelling netjes een kaartje van…
Bij bestelling netjes een kaartje van jullie. Maak je niet vaak mee
Zeer tevreden over service en levering.
Top, beter kan ik het me niet voorstellen
Supersnelle levering (net iets voor 5 uur besteld en de volgende dag al in mijn brievenbus) en er zat een heel vriendelijk, handgeschreven en persoonlijk berichtje bij. Ik heb het product nog niet geprobeerd (op advies van de Cbdapotheker) omdat mijn hond tijdelijk zware pijnstillers slikt maar ik ben fan!
Super!
Duidelijke website, alles makkelijk te vinden.
Snelle bezorging van de CBD druppels, met een kaartje erbij.
Super!
Zeer snelle levering en extra info…
Zeer snelle levering en extra info bijgesloten, netjes
Het plaatsen van een bestelling is niet…
Het plaatsen van een bestelling is niet erg ingewikkeld zoals bij sommige websites, levering precies volgens afspraak, voor mij een prettige kennismaking met deze leverancier.
Duidelijke website
Duidelijke website, bestelling makkelijk geplaats en snel geleverd. Aanrader!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.