Hold deg unna !
Hold deg unna !! Svindel !
Fremstår som en Norsk bedrift som håndlager skinnvesker, men i realiteten får du syntetisk dritt fra Kina
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Hold deg unna !! Svindel !
Jeg har opplevd akkurat det samme som beskrives i tidligere anmeldelser. Jeg har dog måttet betale, ellers ville det gå til inkasso eller jeg ville ende opp med gebyr. Det er ikke mulig å få Klarna til å ordne opp, selv om jeg registrerte en retur. Klarna ber meg bare purre på at firmaet behandler returen. Jeg kjøpte et par sko i str. 39. Beskrivelsen var ortopediske sko, men de har ingenting med ortopedi å gjøre. De var alt for store, og de tilbød meg et par i str. 38. Da de kom, var de alt for små. Jeg reklamerte og ble bedt om å sende bilder av de to skoene for å se forskjellen i størrelse. Men det endte med at de ikke kunne gi meg refusjon for kjøpet, selv om de reklamerer med tilfedshedsgaranti på nettisiden. Tilslutter meg rådet om å ligge unna.
Dette er IKKE et norsk firma på tross av nettside på norsk. Forsendelsen tok nesten fem uker. Det var ingen returseddel eller angrerettskjema i pakken.
Skinnvesken viste seg å være noe billig dritt, med et fôr som bare fylte halve vesken. Jeg stoppet betalingen og ville returnere. Det stod på nettsiden at det var full returrett. Jeg fikk tilbud om å betale bare 50% fordi det ville bli så høy porto på returen ut av landet. Jeg bare godtok dette for å få det ut av verden, men når jeg ser de andre anmeldelsene skjønner jeg at jeg ble akkurat så lurt som jeg føler meg.
Jeg skulle aldri ha godtatt å betale for dette produktet som går rett i søpla.
Jeg skjønner ikke at Klarna kan gå god for dette firmaet her!
Jeg bestilte en norsk håndlaget skinnveske som var svært billig. Etter ca en måned fikk jeg en skai-veske tilsendt fra Kina. Jeg hadde bestilt med Klarna faktura, heldigvis. Jeg registrerte retur og sendte mail også. Først kunne jeg få den til 1/2 pris. Så kunne jeg få 70% avslag. Eller jeg må returnere og betale porto til Nederland selv. Ettersom jeg er lurt, er det ikke aktuelt å betale noe. Jeg har meldt ifra til Forbrukertilsynet om useriøs aktør og også til Klarna. Min anbefaling: Ligg unna !
Jeg har kjøpt en veske på nett 4uker siden. Det står at butikken leges ned og derfor de må selge for billig pris. Jeg har kjøpt en veske, med valg å betale senere ved Klarna. Etter 3uker fikk jeg veske, det er billig produkt! Og uaktuelt om 3uker.
Første brev har jeg sendt første time når jeg bestilte for stoppe bestilling. Etter på sendte totalt 6brev hvor kan jeg returnere. Ingen svar. Da fikk jeg hjelp av Klarna. Men fått brev fra Caviera at jeg kan beholde den for halv pris. Det er uaktuelt!!! Jeg har spurt 4ganger adresse hvor skal jeg levere tilbake, men aldri fått svar.
Dette selskapet er en svindel og svindel, og hvis du kjøper noe fra dem,har du problemer!
Det finnes ikke å gi vurdering. Det betyr at de gjør det selv!!!
Regningen blir ikke betalt og Klarna skal hjelpe fikse det.