Al maanden geleden bij online zoeken op alternatieve kattenbakkorrels op dit merk gekomen. Ik heb 2 katten die van dezelfde (grote) kattenbak gebruikmaken. Deze vul ik met een hele zak. Ik schep regel... Vis mer
Se hva andre synes
Hoewel de verpakking mooi is en de kattenbakvulling er op het eerste gezicht goed uitziet, zal ik dit product niet opnieuw kopen. Eerder heb ik de lavendelvariant geprobeerd, maar die begon al... Vis mer
De korrels klonteren stevig samen, waardoor uitscheppen heel makkelijk gaat en er weinig product verloren gaat en het dus ook lang meegaat. De actieve kool doet zijn werk uitstekend, geuren worden goe... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Cat Litter Prince of Qatar bieden we hoogwaardige biologisch afbreekbare kattenbakvulling. Onze duurzame formule zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving voor je kat, met uitstekende geurbestrijding en klontvorming. Onze kattenbakvulling is gemaakt van sojabonen, dus volledig biologisch afbreekbaar en combineert zorg voor je kat met milieubewuste keuzes. We hebben twee varianten van onze kattenbakvulling beschikbaar: lavendel en actieve kool.
Kontaktopplysninger
Middelstraat 10, 8904, Zuidschote, Belgia
- 0499819597
- catlitter.princeofqatar@gmail.com
- catlitterprinceofqatar.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fijne kattenbakvulling en fijn contact…
Fijne kattenbakvulling en fijn contact met winkel waarbij advies graag gegeven wordt. Erg vriendelijk en goede kwaliteit

Eerste ervaring is goed!
Voordat ik mijn ervaring schrijf, moet ik er eerst ervaring mee hebben! Netjes thuis geleverd, en er zat een kattenspeeltje bij. Eerste ervaring met het product is goed. Aangename geur, weinig tot geen stof of uitloop, het klontert mooi en kan in de wc gegooid worden, dat spaart heel wat in de groene bak! Wel 1x per week of 2 weken de schone inhoud van de kattenbak in een emmer gooien en de bak uitspoelen, dat voorkomt zeker urinegeurtjes en de bak blijft altijd fris. Tot nu tevreden, zowel wij als zeker ook de katten!

Eindelijk goed kattengrit
Fijn kattengrit,onze poezen houden ervan en biologisch afbreekbaar wat ik als baasje dan weer top vind

Super korrels
Vandaag voor de eerste keer kattenbak gevuld met dit produkt, eerst zicht korrels zwart geen reuk dus eerste opzicht is super, ook al de klontjes uitgehaald vandaag (onze poezekes hebben deze dus ook goedgekeurd) toilet ingeleverd worden lost goed op. Dus momenteel super korrels
I absolutely love the products and…
I absolutely love the products and highly recommend them! The delivery was super fast, and the packaging was sturdy and secure. Overall, a fantastic experience!
Geweldige kattenbakvulling
Geweldige kattenbakvulling! Bijna geen uitloop. Vormt goede klonten daardoor makkelijk uit te scheppen. Veel minder stof dan met kattengrit. Wij wonen in Nederland dus bestelde ik meteen 4 zakken om de verzendkosten een beetje te drukken en kreeg bij elke bestelling een kattenspeeltje, onze katten zijn er weg van.
Wat ik ook heel leuk vind is het persoonlijke bedankje op de order bij de bestelling.

Zeer tevreden...weinig uitloop
Zeer tevreden...weinig uitloop, goed klonteren, en plakt niet aan hun poten.
Parfait
Parfait
Envoi rapide
Mon chat a mis quelques jours pour y aller. Mais très Pratique pour enlever les boules formés par l’urine

Svar fra Cat Litter Prince of Qatar
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.