Castello Haderslev Anmeldelser 20

4,5

Det her er bare Haderslevs absolut bedste og hyggeligste restaurant. Det lækreste mad og det sødeste personale. Kommer helt sikkert igen.

Venlig, effektiv og hurtig betjening trods næsten fuldt hus. Heldigt, at vi bestilte bord. Vi valgte en burger, som blev serveret med de bedste fritter, vi længe har smagt - med 2 slags rigtig go... Vis mer

Har kun bestilt med Wolt, så tag det med i overvejelserne. +1 stjerne for gode pomfritter +1 stjerne for god mængde for pengene +1 stjerne for medium til god burger +1 stjerne for tirami... Vis mer

4,5

Enestående

Lækker brunch

Vi var der til brunch, hold op en god oplevelse. Der var rigeligt med mad oglt det kaffe vi kunne drikke.
Serveringen var rigtig sød
En rigtig god oplevelse

22. mars 2026

Dejlig mad

Var der for første gang idag, sammen med min hustru. Vi fik en fisketallerken for to personer, - hold da fast hvor var det godt❤❤ virkelig veltillavet og vi blev totalt mætte.
Tak for en dejlig aften
Heidi & Steen

20. februar 2026

Vores første besøg, men ikke det sidste!

Vi valgte en burger, som blev serveret med de bedste fritter, vi længe har smagt - med 2 slags rigtig god dyppelse.
Röstiburgeren var udmærket (men manglede salt i tilberedningen)med lækker barbequesovs og masser af bacon og grønt. Lidt mere cheddarost havde sat prikken over i'et.
Hyggelig atmosfære og rigtig gode stole.
Tak :-)

4. februar 2026

Overtageren efter Black Angus gør det…

Overtageren efter Black Angus gør det hæderligt.
Stedet er frisket op, og det er menukortet også.
Vi havde fornøjelsen af at være et selskab på 7 personer, som bestilte blandet retter. Hurtigt tilberedelse, god servering.
Vi kommer klart igen.

4. januar 2026

Super høflig og hurtig betjening

Super høflig og hurtig betjening. Og maden smagte fantastisk. Fik burger m pommes, det var de sprødeste fritter jeg nogensinde har fået, med 2 slags dip, som begge var super dejlige.
Helt klart et besøg værd, og kommer helt sikkert igen👍

29. november 2025

Har kun bestilt med Wolt

Har kun bestilt med Wolt, så tag det med i overvejelserne.
+1 stjerne for gode pomfritter
+1 stjerne for god mængde for pengene
+1 stjerne for medium til god burger
+1 stjerne for tiramisu, medium til god
-1 stjerne for "gode ben" de er alt for salte og friterede.
-1 stjerne for at man ikke kan købe drikkelse med til sin mad
-1 stjerne for "pandekage med is og frugt" isen var smeltet helt, pandekagen var smattet og der var 4 blåbær, som åbenbart var "frugten"
-1 stjerne, "bruschetta med tomat" det var overhældt med så meget olie at brødet var smattet, alt var kastet ovenpå og rodet. Alt var blødt og smattet.
Konklusion
Nogle af tingene var virkelig gode, deres dip og pomfritter UG, men mange af tingene var halvhjertet lavet.

14. november 2025

Maden kom hurtigt

Maden kom hurtigt. Den var flot anrettet og smagte dejligt. Og der var rigeligt.
Salaten var meger smagsfuld med friske grøntager.
Og prisen var rimelig
Hyggelig stemning og meget behagelig personale.

1. november 2025

Super oplevelse

Super oplevelse. Steaken var anrettet smukt og indbydende på et rustikt bræt. Gode, skarpe steakknive. Steaken var virkelig mør og lækker. Kan kun anbefale restauranten.

28. oktober 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis