Cassiar Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Skrevet av virksomheten

CASSIAR er et kvalitetsbevidst tøjmærke, som vægter kvalitet og bæredygtighed

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Fantastisk service

Fantastisk service - vild kvalitet og fremragende hurtig levering! TOP kvalitet👌

16. februar 2023

Hej Sohrab,

Tak for de fine ord - håber alt er som det skal være.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har ikke fået min pakke inden for…

Har ikke fået min pakke inden for tidsfristen selvom jeg har betalt for at den kom indenfor 6 hverdage og der har jeg betalt ekstra for omfg!

15. februar 2023

Hej Pauli

Tak for din henvendelse.
Det beklager vi meget, det du har oplevet.
Vi har prøvet at finde din ordre inde i vores system, men kunne desværre ikke finde den. Du må meget gerne skrive til os på support@cassiar.dk med dit ordrenummer, også skal vi nok finde ud af noget.

Du ønskes en god dag :)

De bedste hilsner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er så begejstret for Cassiar

Jeg er så begejstret for Cassiar! Deres t-shirts er bløde og lavet af den bedste kvalitet, så du føler dig godt tilpas hele dagen. Jeg elsker også deres unikke design, der gør, at jeg kan skille mig ud i mængden.

Men det bedste af alt er deres fremragende kundeservice. Jeg har aldrig oplevet en så hjælpsom og opmærksom virksomhed før. De går virkelig langt for at sikre, at deres kunder er glade og tilfredse.

Alt i alt vil jeg varmt anbefale Cassiar til alle, der ønsker at eje tøj med en god kvalitet, der er både stilfuldt og komfortabelt. Deres dedikation til deres kunder og deres produkter gør dem til et tøjmærke, der står over resten.

11. februar 2023

Hej Hamza

Vi er meget glad for de fine ord og begejstret over din anmeldelse af os.
Håber vi lever op til din fine anmeldelse.

Super god kvalitet på

Super god kvalitet , og hurtig levering

2. februar 2023

Hej Bilal

Det er vi glad for, vi forsøger altid at kunne levere den bedste kvalitet til jer kunder.

CASSIAR

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet, hurtig levering og billige priser. 💪🏽

10. juni 2022

Hej Zeid

Mange tak for de fine ord, håber alt er som det skal være

Lækre kvalitets t-shirts

Endelig har jeg fundet en hvid t-shirt hvor man ikke kan se igennem! Nogle lækre tykke t-shirt’s i en ekstrem lækker kvalitet.
Kæmpe anbefaling

17. mars 2022

Hej Julie

Vi er så glade for at du føler at vi løste din problemstilling, tak for de fine ord

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet, hurtig levering og super service

10. januar 2022

Hej Carl-Johan

Tak for at du skriver denne fine anmeldelse, og vi er glade for at du syntes godt om vores produkter.

CASSIAR

God kvalitet

God service og hurtig levering. Er så glad for endelig at have en t-shirt, som passer perfekt og har det dejligste stof. Materialet er tykt og overraskende blød. Kan anbefales herfra.

Hej Ali

Mange tak for de fine ord, håber alt er som det skal være

Eminent t-shirt

Eminent t-shirt. Stilren og tidsløst look. Jeg har sjældent oplevet en t-shirt med sådan en fantastisk pasform samt kvalitet. Jeg anbefaler klart at handle hos Cassiar, da de leverer. Foruden dette, er deres service fremragende og så gør det ikke noget at alle produkter er 100% bæredygtige. Varm anbefaling herfra til alle. Stærkt arbejde af drengene fra Cassiar!

Hej Alp

Mange tak for en rigtig fin anmeldelse og de varme ord - håber alt er som det er

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Exceptionel t shirt med fantastisk…

Exceptionel t shirt med fantastisk materiale og pasform.

Kan stærkt anbefales 🤩

Hej Jakob

Vi er glade for at hører at det passer dig godt, og at du syntes om vores produkter.

Tak for din fine anbefaling.

Frederik

Bæredygtig T-shirt

Deres dedikation til bæredygtighed, fik mig til at prøve deres t-shirts. Med lovning på en tykkere og blødere t-shirt, var forventningerne høje - og jeg må bare sige... De leverer! Den har en fed pasform, føles behagelig på huden og så kan man nemt ånde i den.

Jeg er positivt overrasket. Jeg håber I udvider jeres sortiment.

Hej Alen

Vi er så glade for din oplevelse hos os rigtig Go dag

Virkelig god service

Fantastisk service og fantastisk, hurtig levering. Det spiller bare:)

12. desember 2021

Hej Ali

Vi er så glade for din oplevelse hos os rigtig Go dag

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og god kvalitet

Fik min varer hurtigt og kvaliteten er virkelig god. Jeg har altid haft problemer med at finde en T-shirt med rigtig god kvalitet som ikke er for tyk eller for tynd og det har jeg endelig fundet hos Cassiar. Det kan helt klart anbefales

12. desember 2021

Hej Mntazar

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er helt klart TOP kvalitet

Det er helt klart TOP kvalitet. 100% anbefales. Både den sorte og klassiske hvide t-shirts sidder fantastisk godt, og man kan mærke, at det her, det er kvalitet🥇

10. desember 2021

Hej Sohrab,

Tak for de fine ord - håber alt er som det skal være.

Helt i top

En brandvarm anbefaling herfra - alle pengene værd! Kvaliteten er i top, og det er sjældent man kommer forbi en så behagelig og stilren t-shirt. Hurtig levering og sublim service

10. desember 2021

Hej Tobias

Tak for en brandvarm anmeldelse, håber alt levede op til forventningerne.

Vh

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv