Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Elendig mad og service. Vi har for år tilbage bestilt mad fra Caspers og hvilket resultere i opkast og diarré. Efter års fravær fik Caspers igen chancen, de første gange var maden fin, portionerne v... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har for 2 dage siden bestilt 4 risruller med kylling (som det eneste på dagen) efter 6 timer fik jeg voldsomt opkast og diarré som den eneste i familien. Og vi havde spise det samme allesam... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg fik en fin sandwich med kylling og kalkunbacon, som var dejlig ristet, den smagte godt og havde en fornuftig pris. Det var også vældigt hyggeligt at kigge ud på omgivelserne. Dog lignede det en... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi bestilte igennem deres egen side med levering til adressen og maden kom til tiden. 3 voksen menensker + 2 små børn. Maden var virkelig godt, vi havde bestilte Rice Rolls 4 stk med shiitake svamp... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Takeaway

Skrevet av virksomheten

Caspars passion er sund fastfood lavet af gode råvarer. Vores "Proper Street Food" bringer smilene frem hos de sultne og tørstige med en aktiv livsstil. Gør det nemt at leve sundt, selvom det går hurtigt.

Kontaktopplysninger

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Elendig mad og service

Efter års fravær fik Caspers igen chancen, de første gange var maden fin, portionerne var proportionelle med det vi betalte for, men alt godt har en ende. Vi har her til aften bestilt 3 salater til en samlede pris på 318kr. De salatbowler var fyldt 1/3 op og det kød vi skulle betale ekstra for (beef) skulle findes med en pincet. Igen skuffer Caspers og vi finder andre steder at spise. Ærgerligt.

4. mars 2026

Opkast og Diarre

Og vi havde spise det samme allesammen undtaget mig og eneste forskel var min middag på Caspers.

Jeg tror ikke hygienen eller råvarerne er i orden.

16. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg bestilte en noodle bowl med oksekød…

Jeg bestilte en noodle bowl med oksekød og peanutsauce. Desværre oplevede jeg efterfølgende diarré og kvalme. Jeg vil aldrig købe noget derfra igen, og jeg kan absolut ikke anbefale stedet.

10. januar 2026

Fik 2 bowls

Fik 2 bowls. En med kylling og en med oksekød. 7-8 timer senere, fik vi begge kraftig madforgiftning. HOLD JER FRA DET SKOD STED

6. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fik en kyllinge poker bowl samt…

Fik en kyllinge poker bowl samt fallafler med hummus og 8 timer efter begyndte jeg at få diarre og mavesmerter, der har varet et døgn nu. Hummusen lugtede surt. Har også for ca 1 år siden haft opkastning efter bestilling derfra, derfor havde vi ikke bestilt noget i lang tid før nu. Men nu er der sikkert vi køber aldrig derfra igen

18. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

GOD OPLEVELSE LÆKKER MAD!

Maden var virkelig godt, vi havde bestilte Rice Rolls 4 stk med shiitake svampe, 4 med rejer det var lækkert mums! Vi bestilte 2 Poke Bowls med beef (lille) og en Poke Bowls med bbq Pork til manden (stor) det var virkelig lækkert! Vi blev enige om at en lille sagtens kunne mætte en voksen mand (kommer selvfølgelig an på hvem man er) men også skønt at have rester fra den store af 😉
Dertil bestilte vi også forskellige dressing teriaky, peanut og sesam det passede perfekt til maden og gav prikken over I'et. Vi kan i den grad anbefale maden og levering var også i top og til den pris er det jo bare fantastisk! 😋😋

21. desember 2024

Min levering kl over 40 min for sent

Min levering kl over 40 min for sent.
Restauranten lægger på første gang jeg ringer. Anden gang bliver jeg forsikret om at det er på vej, maden kommer først 20 min efter, halvkold og leverandøren venter på at jeg kommer ned fra 2 sal og henter...

Kyllingsbollerne var smagsløse, med brusk og vandede.... Plejer ellers at være glad for jeres mad, men dette er langt fra den kvalitet i ellers har i jeres menu.

Hvis ordren er glemt, så sig det til kunden. Det kaldes forventningsafstemning.

7. september 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg fik en fin sandwich med kylling og…

Dog lignede det en værre rodebutik derinde. Der lå madvarekasser over det hele. Har aldrig set så meget rod i en café, sodavandene var endda stadig i sådan nogle bakker.

Jeg vil ikke udelukke at komme igen, håber dog på en noget bedre oplevelse end denne gang.

4. juli 2024

Fik madforgiftning

Vil ikke anbefale nogen at spise fra Caspars. Vi plejede at elske maden, men indtil jeg fik madforgiftning, har vi ikke spist derfra igen. Jeg bestilte en laksesandwich, som jeg har gjort 100 gange før, og et par timer efter fik jeg ondt i maven og begyndte at kaste op. Det varede i næsten 2 dage, og jeg spiste næsten ingenting

3. juni 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik bestil mad igennem deres Hjemmeside!

Personligt er maden rimelig ok, dog er deres bestillingssystem en joke. Har oplevet to gange, hvor min ordre var flere timer forsinket. Når man så ringede til dem, for at høre om ordren er på vej, så kan de ikke engang finde ud af at finde min ordre i deres system...

Det krævede meget tid og pres, før jeg eventuelt fik kontakt med en leder, som så kunne finde ordren for mig. Desværre ventede jeg yderligere to timer på at maden kom frem, hvilket simpelthen er for dårligt.

Forventede i det mindste en undskyldning eller en form for kompensation for den manglende tid - dette var dog ikke tilfældet.

For at opsummere min oplevelse kort: Maden er udemærket, men manglen på kundeservice og kompetencer fra personalet forhindrer mig i at bestille fra dem igen.

16. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Magen til dårlig hygiejne skal man lede…

Magen til dårlig hygiejne skal man lede længe efter! Min veninde og jeg er nede for at spise og spørg personalet om vi kan få vores bord tørt af med en våd klud.. Det gør de så og efterfølgende samler noget op fra gulvet foran os.. Hun går der efter og og laver mad med samme hansker på🤮🤮
Føj.. vi var mundlamme

24. juli 2023

Skænderi

Den 10. Juli 2023.
Maden var god, men det er altså ikke særligt behageligt, at køkkenpersonalet står ude blandt os kunder, og råber og skriger. Hold jeres dårlige arbejdsklima for jer selv.
Vi har ikke lyst til, at spise hos Caspars igen, efter den oplevelse.

10. juli 2023

En øv oplevelse

Vi havde bestilt 2 bowls. Den ene var så fin, men den anden var i forkert str og med forkert slags fisk. Vi ville betale med kontanter, men de havde ikke 5kr at kunne give tilbage. Derefter betalte vi ekstra for en dressing, som vi blev nød til at påminde ekspedient om.
Vi er ikke helt tilfredse

23. juni 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Manglende vare i min ordre som jeg…

Manglende vare i min ordre som jeg betalte ekstra for. Desværre vil de ikke tilbage betale for de ting der manglede.
Jeg havde også betalt ekstra for at får ekstra advocado hvilket jeg ikke fik, men det jeg fik som var med i ordren fra dens oprindelse var helt hård og slet ikke moden. Jeg FRARÅDER folk at handle dette sted

11. november 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alle som har fået forkert bestilling af…

Alle som har fået forkert bestilling af jer og i har lovet refundering er der ingen som har set skyggen af! I lyver bare hvergang og siger send en mail så sender vi det tilbage.

Hvorfor ikke bare give folk en ny bowl med den rigtige bestilling istedet for at love dem de får p pengene tilbage også aldrig sende dem??

20. juli 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Køb din mad et andet sted. Her er personalet uhøfligt, og serviceniveauet er ikke-eksisterende.

Nedenstånde tekst er en henvendelse til Caspars i Aalborg, som jeg har sendt via email og Messenger, der er de to kontaktmuligheder, som stilles til rådighed. Der er omgående sendt automatiske standardbeskeder tilbage til mig uden at give mig et rigtigt svar på mine henvendelser. Det virker let og belejligt, at henvendelser besvares med en standardtekst, uanset hvad henvendelsen drejer sig om.
Jeg ser derfor ikke andre muligheder end at få Caspars opmærksomhed gennem denne anmeldelse.

"Hej Caspars

I dag fik min kæreste og jeg lyst til at købe to af jeres lækre bowls, så vi kunne få noget godt at spise til frokost.
Vi gik en tur på nettet for at være sikre på åbningstiderne, som er 10 - 21 alle ugens dage. Så vi kørte hjemmefra og gik hen og tog i dørgrebet. Men døren var låst. Klokken var 10:38, hvilket var i åbningstiden, men det var umuligt at komme ind. Det var mærkeligt, for skilte, borde og stole stod ellers udenfor, og lyset var tændt indenfor. Og skiltet på døren viste, at der holdes åbent alle ugens dage 10 - 21. Da den værste forvirring over den låste dør midt i åbningstiden havde lagt sig, opdagede vi et andet skilt på døren, hvor der stod "Closed". Ingen yderligere forklaring på den låste dør end "Closed".
Helt ærligt, Caspars. Hvad er det, der foregår? Hvorfor er døren låst i åbningstiden, og hvorfor er der ingen forklaring? Akut opståede udfordringer kan man sjældent undgå, men måske kunne I, for kundernes skyld og i sidste ende jeres egen skyld, lige være lidt informative. Jeres eksistens er trods alt afhængig af glade og tilfredse kunder, som får lyst til at komme tilbage en anden dag og købe noget af jer igen.
Dagens oplevelse er dråben, for vi har desværre også haft andre oplevelser hos jer, som har ledt os til den konklusion, at vi ikke længere har lyst til at købe vores frokost hos Caspars.
Vi har flere gange oplevet at komme ind ad døren, uden at nogen har gidet hilse på os, selvom vi smilende er kommet hen for at sige "Hej".
Personalet har altid så travlt, at de nærmest ikke kan overskue ens tilstedeværelse. Generelt set kommer der hverken smil eller høflighedsfraser fra personalet.
Vi har engang oplevet, at det første og eneste der blev sagt til os var "Hvis I skal have noget at spise, så går der mindst en time".
Ingen "Hej".
Ingen "Hvad kan jeg hjælpe med?".
Ingen "Farvel".
Intet...
Det virker meget lidt imødekommende, og man kan godt mærke, at det er ubelejligt, at man er kommet ind ad døren.
Hvis vi skal fremhæve noget positivt, har maden altid været både lækker og frisk og har aldrig smagt dårligt. Men på den negative side, har vi 8 ud af 10 gange oplevet fejl i bestillingen. Trods de dårlige oplevelser, har vi aldrig selv været uhøflige overfor personalet, og vi har aldrig brokket os over noget som helst. Ikke før nu.
Nu har vi simpelthen fået nok. Vi gider ikke mere. Vi vil ikke komme ind på Caspars, hilse pænt og høfligt, blive ignoreret, blive tiltalt uhøfligt, opleve fejl i bestillingen, føle at vi er forstyrrende og til besvær for personalet, og nu også blive mødt af en låst dør i åbningstiden.
Vi har derfor kort og godt konkluderet, at hvis vi på nogen måde er til besvær for dem og helst ikke skal forstyrre dem i deres arbejde, så er det nok bedst, at vi fremover holder os væk. Vi føler os ikke velkomne hos Caspars, så vores frokost vil blive købt andre steder i byen.
Tak for mad..."

Efter at have læst andre anmeldelser her på Trustpilot, har jeg ingen forventninger til positive forandringer i serviceniveauet hos Caspars, og jeg forventer heller ingen undskyldning eller godtgørelse for de mange dårlige oplevelser.
Jeg er kun glad for, at min kæreste og jeg ikke har været uheldige at få madforgiftning ligesom nogle af de andre anmeldere.
Vi er færdige med Caspars og kommer aldrig tilbage.

1. september 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv