Parah amat anjir palsu ini web Masa udah dapet 50 skrng satu klick nya cumn 0.001 padahal awal klick sebelum smpai di 50 smua normal 0.15 paling kecil skrng udah smpai 50 satu klick nya jadi 0.0001... Vis mer

Acest sait îți oferă a face bani ușor prin vizionarea reclamelor! Îmi place cu toate că sunt la inceput! Am sa recomand mai departe!

1,9

Under middels

you just but a very stupid and…

you just but a very stupid and Scammers,,nothing i can add beyond that but let the world know that you are Scammers,,,my dear fellows nothng you will ever earn from this site......... stupid site been managed by stupid people,,,,you are just a bland stupid

8. januar 2026

These are fraudstersc

These are fraudstersc, all the profits stated on the site are not real. i did saw the profit but there was no way to withdrawal it so i requested a refund and they still wont process it until i report to ROSE LANE (GP) and they tracked them down

20. august 2025

Site Lixo TUDO GOLPE peguei 70 Dolares…

Site Lixo TUDO GOLPE peguei 70 Dolares que é o mínimo pra retirar o dinheiro e não deixaram até mudaram a mensagem pra minino de 60 Dolares de ads(Assistindo Video) sendo que eu consegui chegar até o minimo de 70 Dolares por partilha de link que era a mensagem anterior e o MAIS PODRE É QUE VAI DIMINUINDO A RECOMPENSA POR VIDEO ASSISTIDO CONFORME OS DIAS VÃO PASSANDO PRA VOCÊ NUNCA CHEGAR LA NO MÍNIMO DE NADA DESSE ESGOTO! PERDI MEU RICO TEMPO ATOA! NÃO JOGUEM NEM ASSISTAM ESSE ESGOTO QUE PROMETE MUITO E NUM DÁ NADA!

12. februar 2025

Scammers

This is a terrible Youtube scam and they got me, stole my $500 but Rose Lane GP intervened.

16. oktober 2024

Just Another Scam Everybody!!!

This site doesn’t work. It’s just another YouTube scam. I tell you people trust absolutely nothing YouTube ads. There is not one legitimate thing being sold on there.
This cash thing was my scam that was pulled o me

28. desember 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis