Stort vareudvalg af god kvalitet (jeg var på jagt efter en badekåbe) med klar angivelse af materiale og vaskeangivelse. Aktuelt var der generøse tilbud på op til 55% rabat. Kunne måske godt ønske mig... Vis mer

Jeg har længe ønsket mig Pip Studio sengetøj - og nu havde Casadecor udsalg, og det kunne jeg ikke stå for. Jeg fik de flotteste sæt sengetøj - og leveringen skete allerede dagen efter. Fantastisk! Tu... Vis mer

Casadecor leverede en fantastisk service. De kontaktede mig da de ikke havde den vare på lager, jeg havde bestilt, og den var hurtigt hjemme. Da jeg var bortrejst arrangerede de at ændre leverance dat... Vis mer

Købte gæstehåndklæder af rigtig god kvalitet til en god pris. Meget tilfreds. Blev afsendt samme dag. Handler gerne her igen

1. Sengetøysbutikk

CasaDecor.dk er en virksomhed, som startede i 2005 og er førende inden for søde barselgaver, super legetøj til de mindste i familien og kvalitets dyner og hovedpuder til hele familien. Hos Casadecor.dk er vi en lille familie, som sætter en ære i at finde sjove og anderledes produkter fra hele verden. Altid med fokus på gode rene produkter. Casadecor.dk bestræber sig altid på at finde de bedste materialer og produkter uden tilsætningsstoffer. Hos Casadecor.dk fører vi et stort program i dyner, som er fremstillet økologisk uden brug at skadelige tilsætningsstoffer. Alle vores dyner har f.eks DINN Certificering, som betyder at alle dun til vores dyner og hovedpuder stammer fra fugle som er slagtet inden plukning og har haft det godt.Sengetøjet stammer fra internationale brands som Marc o Polo, PIP Studio, Essenza og Esprit, alt sammen i samklang med tidens mode inden for boliginteriør. Vi har hættehåndklæder, bløde plaider og legetøj til de små rollinger, som findes i et rigt udvalg og som lever op til vores kvalitetkrav. Især vores legetøj fra Kids Concept og Teddykompaniet er utrolig populær ved de helt små. Som alle andre børnefamilier, har vi også en stærk holdning til priser og unødig omkostninger. Derfor har vi fravalgt E-mærkeordningen, som koster en stor sum årlig og som kun bliver pålagt varens priser. Vi har stillet os det spørgsmål, hvorfor skulle vi pludselig begynde at give dårligere service og til ugunst for os selv og forbrugere, blot fordi der er kommet en ny ordning? Nej vel! Der er selvfølgelig helt klart at forbrugeren stilles sikkert i handlen på nettet, men vælger man danske leverandøre er man alligevel sikret inden for lovgivningen og de 14 dages returret, og uden tilfredse kunder, kunne vi ikke eksisterer i så mange år.

4,7

Enestående

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Lækkert sengetøj.

Lækkert sengetøj fra Marc'O' Polo, men fragten er dyr med PDK selvom man køber for kr. 1.000,00.- synes at være lige i overkanten. :(

12. august 2015
Logoen til Casadecor

Svar fra Casadecor

Kære Dan,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at du sætter pris på vores varer.
I forhold til Postnord priserne, så er det korrekt at de er høje. Vi har taget din kritisk til os og yder nu fragtfrit ved køb over 849 kr, Herudover er vi i forhandling med Postnord omkring bedre priser.
Vi håber at se dig tilbage på webshoppen igen.
Med venlig hilsen
Casadecor.dk

Perfekt service

Fik leveret sengetøj dagen efter jeg havde bestilt.
Super kvalitet, hurtigt og nemt.kan varmt anbefales.

4. august 2015

Hurtig levering

Købte en Juniordyne til min lille dreng. Hurtig levering og lækker kvalitet. Kan anbefales.

4. august 2015