Na een aanvraag was er snel contact. Het huis gezoek vond ook snel hierna plaats. We hadden een leuk tapijt uitgezocht voor onze trap. Snel hierna een telefoontje ontvangen dat hij binnen het afgespro... Vis mer
Se hva andre synes
Er was snel contact. Bij thuisbezoek een opvallend klein aanbod in stalen. Toezeggingen gedaan die niet waar bleken. Bijv: u kunt met het transportbedrijf overleggen wanneer het u past om het tapijt... Vis mer
Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Vis mer
Selskapet har svart
We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.
Kontaktopplysninger
Boekbinder 3, 7942ND, Meppel, Nederland
- service@carpetright.nl
- carpetright.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede prijs-kwaliteit verhouding en…
Goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijk en deskundig personeel

Svar fra Carpetright Nederland
Volgens afspraak geleverd en…
Volgens afspraak geleverd en gestoffeerd. Makkelijk in communicatie. Tevreden over resultaat.

Svar fra Carpetright Nederland
Vanaf het begin zijn we heel goed…
Vanaf het begin zijn we heel goed begeleid met het uitkiezen en kopen van de vloerbedekking. We kregen heel goed advies. Verder was de bezorging prima geregeld. En ook degene die de vloerbedekking kwam plaatsen heeft zijn werk heel goed gedaan.
Conclusie: wij zijn heel blij met de firma Carpetright.

Svar fra Carpetright Nederland
Ik kom binnen met een vraag word…
Ik kom binnen met een vraag word welgeholpen maar praten in het dialect.terwijl ik abn sprak .begreep het maar net wat ze sprak

Puntjes niet op de i .
Nogal wat lakbeschadigingen en de afwerkstrip op de overloop ontbrak maar zou later geleverd / geplaatst worden. Na bijna 3 weken geen actie was ik er klaar mee en heb het zelf opgelost. De 10 euro kostende strip was de sluitpost van een order van ruim 3000 euro. Triest !!! Het tapijt zit er op zich netjes op........

Svar fra Carpetright Nederland
tapijt niet goed gelegd tekort…
tapijt niet goed gelegd tekort afgesneden zonde 1306,00 euro voor slaapkamertje

Met lege handen.
Op de site gezocht en een eerste bezoekje gebracht.
Op de site nog verder gezocht,want een nieuw huis in het vooruitzicht en ong.75m2 vloer nodig.
Paasweekend extra korting en totaalpakketten,maarrr....in drie filialen geweest,echter de eerder geziene stalen waren niet meer aanwezig,of er waren compleet lege stalenrekken,of ze waren er wel,maar de kaartjes met info verwijderd.
Vage en tegenstrijdige verhalen over uit de collectie terwijl het op de website nog gewoon te bestellen is,lijkt toch op lokkertjes en geen zin de aanbiedingen daadwerkelijk te leveren.Met lege handen naar huis en een andere winkel maar dan.
Nav de niksige reactie: Spaklerweg,Vredenhofweg én Anthony Fokkerweg.En overal andere verhalen.

Svar fra Carpetright Nederland
Johan gave us the experience we had…
Johan gave us the experience we had always hoped to receive. The quality and customer service at carpetright will meet you where your project is and help you every step of the way.

Svar fra Carpetright Nederland
Afwerking tapijt is matig en zelf ritje naar de stort
Prijs is gunstig. Afwerking is matig.

Svar fra Carpetright Nederland
Prima advies aan huis gekregen en later…
Prima advies aan huis gekregen en later ook in de winkel. Spullen waren op tijd en monteurs hebben keurig werk verricht. We zijn blij met het eindresultaat.
Klein puntje van kritiek, we moesten zelf steeds bellen om te informeren hoe laat de inmeter en later de monteurs zouden komen.

Svar fra Carpetright Nederland
De barbados gekocht hele goede…
De barbados gekocht hele goede kwaliteit en snel geleverd
Alleen jammer dat ze geen contant geld aannemen

Svar fra Carpetright Nederland
erg vriendelijk te woord gestaan en…
erg vriendelijk te woord gestaan en uitstekend het vinyl gelegd dus correct geholpen ben zeer tevreden

Svar fra Carpetright Nederland
Wat ging er mis is de eerste vraag
Wat ging er mis is de eerste vraag. Beter zou zijn “Wat ging er niet mis?”.
* communicatie was slecht.
* nakomen van afspraken bedroevend.
* Het leveren van de gordijnen heeft ruim 2 maanden geduurd.
* voor het plaatsen van rails en het ophangen van de gordijnen werd bijna €500,- gerekend. Ik heb het zelf maar gedaan in 2 uur.
* de breedte van de aangeleverde gordijnen klopte niet. Het opmeten was door carpetright gedaan.
* uiteindelijk, m.m.v. de verkoper, hebben we maar gekozen voor de gulden middenweg en zijn we akkoord gegaan met hoe de gordijnen nu hangen omdat we niet nog langer zonder gordijnen wilden achterblijven.
K. Sneek

Vertrouwen .
Het was een goede ervaring ,het geduld het meedenken en het advies wat we kregen , met de aanschaf van onze vloer en ook het geduld ,toen we later kwamen , om het een tint lichter te willen .tevens de mensen die het vakkundig kwamen leggen .verdienen een pluim .

Wat een fijne winkel
Wat een fijne winkel. Personeel kundig en ook meedenkend in ontzorgen van levering en plaatsing van de laminaat.
Prijs-kwaliteit is netjes op orde.
Een aanrader Carpetright locatie Roosendaal.

Svar fra Carpetright Nederland
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.