Na een aanvraag was er snel contact. Het huis gezoek vond ook snel hierna plaats. We hadden een leuk tapijt uitgezocht voor onze trap. Snel hierna een telefoontje ontvangen dat hij binnen het afgespro... Vis mer
Se hva andre synes
Er was snel contact. Bij thuisbezoek een opvallend klein aanbod in stalen. Toezeggingen gedaan die niet waar bleken. Bijv: u kunt met het transportbedrijf overleggen wanneer het u past om het tapijt... Vis mer
Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.
Kontaktopplysninger
Boekbinder 3, 7942ND, Meppel, Nederland
- service@carpetright.nl
- carpetright.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dikke ellende
3 verdiepingen pvc vloer ... helaas wat een verdriet nu een huis met elke verdiepingen een vloer die niet is afgewerkt niet egaal is en beschadigd op sommige delen en wat doet degene die ons de vloer verkocht heeft ....niks we worden doodgezwegen ... 12000 euro hebben ze makkelijk verdient en wij .... never nooit meer en we gaan het hoger op zoeken om bezwaar te maken

Svar fra Carpetright Nederland
In de winkel had ik een redelijke…
In de winkel had ik een redelijke ervaring. Moest vaak wel lang wachten, maar het was dan ook druk. Een minder prettige ervaring had ik bij het maken van de afspraak om het tapijt te komen leggen. De dame aan de telefoon was enorm star, kon zich niet verplaatsen in een situatie van twee werkende mensen die vrij moeten nemen voor het leggen van de vloerbedekking.

Svar fra Carpetright Nederland
Ik ben heel tevreden zoals het gegaan…
Ik ben heel tevreden zoals het gegaan is.
Prima medewerkers!!
Mijn trap is super goed bekleed .
Ben er heel blij mee

Pas op! Malafide zaak!
Pas op! Malafide zaak!
Wij zijn opgelicht door deze partij, het tapijt is zeer slecht gelegd met rafelranden en slecht afgesneden met bot mes.
Communicatie was drama en geen response op klachten afhandeling.
Goedkoop is duurkoop is wat Carpet Right eer aan doet.

Heel tevreden
We zijn heel prettig geholpen door Carpetright in Sliedrecht. Er werd goed met ons meegedacht.
Onze laminaatvloer en plinten zijn heel mooi gelegd door Klusbedrijf new style.

Heel tevreden
Prima advies in de winkel in Zaandam.
Het click pvc is vakkundig en netjes gelegd.
Wij zijn heel tevreden.

Svar fra Carpetright Nederland
Snelle levering. Stoffeerder nam zelf het tapijt mee zodat we maar 1 dag thuis hoefde te zijn ipv 2.

Svar fra Carpetright Nederland
Het bedrijf hield zich aan de…
Het bedrijf hield zich aan de afspraken, duidelijke uitleg over de materialen en producten en het belangrijkste de mannen die de vloer hebben gelegd echte vaklieden 👍

Svar fra Carpetright Nederland
Goed geholpen door carpet right…
Goed geholpen door carpet right sliedrecht. Plinten keuze kort voor leg datum nog kunnen wijzigen! Heel fijn.
Vloer netjes gelegd, de mannen werkte netjes en lekker door!
*klusbedrijfnewstyle

Svar fra Carpetright Nederland
Goed geholpen maar de levering duurde…
Goed geholpen maar de levering duurde langer dan gepland...

We zijn ontzettend blij!
We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een hele fijne ervaring en de volgende keer dat we vloerbedekking nodig hebben, komen we sowieso weer bij Carpetright!

Svar fra Carpetright Nederland
Stoffeerders en winkelmedewerkers zijn…stoffeerders en winkelmedewerkers
Stoffeerders en winkelmedewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.
Voor beiden zeker 5 sterren.
CHAPEAU mannen.

Svar fra Carpetright Nederland
Staat op de site dat je een afspraak…
Staat op de site dat je een afspraak kan maken zodat er tijd voor je gemaakt wordt. Krijg je als antwoord kom maar langs en in de ochtend is het vaak minder druk. Ik zou zeggen haal die optie van de site als je geen afspraak wil inplannen met een klant. Beetje jammer!

Svar fra Carpetright Nederland
Carpetright nijmegen waardeloos 5mnd…
Carpetright nijmegen waardeloos 5mnd moeten wachten op dure gordijnen terwijl ze zeggen 6 weken. Communicatie is waardeloos en klantvriendelijkheid ver te zoeken. Nemen zelf geen verantwoordelijkheid. .

Svar fra Carpetright Nederland
Onze trappen zijn beide bekleed
Onze trappen zijn beide bekleed, maar het resultaat is zeer beneden niveau. Het laat los, is kartelig afgesneden en begint nu al te rullen. Meer dan een maand geleden deze klacht bij Carpetright neergelegd, maar tot op heden is er niemand thuis.

Svar fra Carpetright Nederland
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.