Vi kunne ikke vært mer fornøyd med bilkjøpet vårt via Carnext! Vår selger, William, gjorde hele prosessen svært smidig og smertefri. NAF tester og dokumentasjon om bilen samt en god videovisning og sv... Vis mer
Så på bilen på nett. Fant den på finn. Kjørte til utsalgsstedet. Ble veldig imponert over bygget, og tilstanden på andre biler som sto utstilt. Selgeren hjalp meg med å få bilen klargjort for en pr... Vis mer
Var med min mor å hentet en ny bil til henne. En hvit Subaru XV Syns butikk og ikke minst selger (Ken Robert Grønvold) gjorde dette til en ryddig prosess. Kommer til å kjøpe bil her igjen.... Vis mer
Har vært meget fornøyd med servise hos CarNext. Ble tatt imot av selger William. Han svarte på alle spørsmålene mine og var veldig hjelpsom. Anbefaler på det strakeste han som selger, hvis man ønsker... Vis mer
CarNext.com tilbyr kun nyere brukte biler av høyeste kvalitet og som er mellom 1 til 5 år med begrenset kjørelengde. Hver bil blir inspisert av NAF, har 12-måneders garanti, 14-dagers returrett og gratis levering til nærmeste hentepunkt! Når du handler bil hos CarNext.com kan du være sikker på at du har gjort et godt kjøp!
Trondheimsveien 40, 2013, Skjetten, Norge

Svar fra CarNext.com Norge
Fornøyd kunde av Carnext i mange år. William Høntorp er til å stole på, alltid blid og veldig flink!

Svar fra CarNext.com Norge
Veldig hyggelig selger, topp service.

Svar fra CarNext.com Norge
En flott butikk med super service. Veldig fornøyd med handelen.

Svar fra CarNext.com Norge
Gode rutiner og jovial selger. Ble møtt med et smil i døra og god oppfølging av selgeren som het William. Han solgte men en flott bil med godt engasjement.

Svar fra CarNext.com Norge
Veldig hyggelig selger, topp service. Neste bilkjøp blir også her 😊

Svar fra CarNext.com Norge
Effektive og rimelige. Anbefaler William på det sterkeste, utrolig fin fyr.

Svar fra CarNext.com Norge
En super hyggelig og ryddig handel. Anbefaler sterkt å bruke William Bjerke.

Svar fra CarNext.com Norge
En god og hurtig handel. Fikk også bilen levert til meg. Flott service

Svar fra CarNext.com Norge
Ryddig, enkel og hyggelig handel. Grundig gjennomgang av søle detaljer.

Svar fra CarNext.com Norge
Kjempe fornøyd! God service og kommunikasjon:) anbefales.

Svar fra CarNext.com Norge
Flott service! Før, underveis og etter levering!

Svar fra CarNext.com Norge
Er fornøyd med handelen med har ploblem med mobil den virker ikke på blutørn så jeg får ikke satt opp.mobilen i bilen huff

Svar fra CarNext.com Norge
Veldig fornøyd, raskt og enkelt. Ikke minst trygt👍🏼
Ordner også finansiering på stedet.

Har kjøpte 3 biler . Alt er bra. Mvh Don

Svar fra CarNext.com Norge
Veldig fornøyd med både bil og handel! Pluss for enkel tilgang til prøvekjøring. Anbefales!

Svar fra CarNext.com Norge
Selgeren hjalp meg med å få bilen klargjort for en prøvetur, og den var helt fantastisk å kjøre. Ingen problemer med kjøp eller bil. Det er en brukt bil som er i veldig god stand.

Svar fra CarNext.com Norge
Kjempe fornøyd! God service og levering. Anbefales!