Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan. De bestelling is altijd snel in huis! Het is een cadeautje om uit te pakken. Kleine hartjes van schuim, in een prachtig doosje of etuitje. Lief kaartje e... Vis mer

Supermooie producten en een hele snelle levering!! De producten worden ook nog eens heel mooi verpakt. Echt een geweldig merk met supermooie oorbellen voor een mooie prijs.

Lieve Carmen, Ik ben blij met mijn bestellingen omdat deze vlot verstuurd worden, er een goede communicatie is via de mail, jouw artikelen een fijne prijs-kwaliteit verhouding hebben, de ontwerpen o... Vis mer

1. Smykkeforretning

CarmenLorenza is a collection of unique, timeless and sophisticated jewellery for women on-the-go. A brand that is both exclusive and affordable for women of all backgrounds and ages. All items are classy but with an edge, playful yet timeless. Our jewellery is selectively created and shipped with care. Our packaging is made from a minimum of 90% recycled material and fully recyclable, an eco-friendly choice.

4,8

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Mooie oorbellen en goede service

Mooie oorbellen, prachtig verpakt, goede kwaliteit en de volgende dag keurig geleverd. Er was maar 1 nadeel ;-) Mijn dochter vindt de oorbellen zo leuk dat ik ze binnen 1 dag al kwijt was.

4. februar 2025

Och Elisa, wat ontzettend lief!!! It means the world!! Dankjewel en veel liefs

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie oorbellen

25. september 2024

Ontzettend lief Miranda, veel dank!! LIefs van ons

Super!

Super mooie oorbellen en hele fijne service!

24. juli 2024

Dankjewel Megan, topper! Liefs van ons

Top levering

Top levering

14. juli 2024

Svar fra CarmenCollectables

Ontzettend bedankt nog voor de lieve woorden Lonneke. Liefs van ons

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen van goede kwaliteit. Ik heb meerdere oorbellen van carmen lorenza in mijn bezit en deze blijven mooi en verkleuren niet. Daarnaast een super vriendelijke klantenservice die er alles aan doet om een niet voorradig artikel toch te kunnen verzenden!!

24. juli 2024

Svar fra CarmenCollectables

Ontzettend bedankt lieve Arlet, wat een mooie woorden. Het betekent heel veel voor ons.

Liefs

Zoals altijd mooie oorbellen

Zoals altijd mooie oorbellen, goede kwaliteit en snelle levering.
Lieve en goede service sinds het eerste paar dat ik bestelde.

16. mai 2024

Svar fra CarmenCollectables

Och hartelijk dank, zo ontzettend lief!!! 🩷💞💗❤️💓

Perfect!

Nog nooit zo’n goede klantenservice ervaren als bij Carmen Lorenza. Wat een lieve medewerkers die zo met je meedenken! De sieraden zijn echt prachtig! Mijn lievelingsmerk, dat is zeker.

22. mai 2024

Wauw, wat ontzettend lief! Dit maakt onze dag!!! Veel liefs

Fantastisch

Fantastische oorbellen, mooi en persoonlijk verpakt en ontzettend vriendelijke service!

30. januar 2024

Svar fra CarmenCollectables

Och wat ontzettend lief, hartelijk dank ❤️❤️❤️

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen , mooie kwaliteit , zeker niet de laatste keer dat ik iets besteld heb.
En een super super service .

5. februar 2024

Dankjewel lieve Gerda, ontzettend leuk om te horen 😍😍😍

Prachtige oorbellen!!!

Super goede kwaliteit echt hele mooie oorbellen ik ben er super blij mee!!

28. oktober 2023

Wat ontzettend leuk om te horen, dankjewel Julie!! ❤️❤️