Pakken tok 1 mnd før den kom
Pakken tok 1 mnd før den kom. Da den først kom fikk jeg ikke det som jeg bestilte. Jeg fikk en stygg beige teppe lignende jakke ish, når jeg hadde bestilt en brun stor kåpe.
Gikk fella og kjøpte 2 poncho jakker som de påstod er levert i februar 2025, MEN jakkene var bestilt i august 2025. Den tidsreise maskinen deres er veldig effektive.
Vi bestilte en grå skinnbag, og en jeans ut fra bildene på svindel nettsiden deres. Fikk tilbake noen kinesiske plastprodukter. En stygg sort plastveske, og en tøyfille av en bukse. Selv om varene er billige, og såkalt PÅ TILBUD?!? vil jeg heller være foruten det søppelet vi har fått i hus. Det verste er at dere driver en ulovlig business med varer som er ubrukelige og ødelegger miljøet.
Jeg bestilte noe helt annet enn det jeg fikk, jeg bestilte en lowwaist olabukse og fikk lin bukse med høyt liv. IKKE BESTILL NOE HERFRA!!
Tok veldig lang tid før jeg fikk buksen. Det ser ut som om firmaet er svenske, men buksen kom fra china. Den er absolutt ikke dongeri, men et ekkelt plast stoff. Må betale retur selv og sendes tilbake til china! Etter den er fremme skal man liksom etter 5-10 dager får pengene tilbake. Tviler på at man får det. Styr unna!!!
Her blei eg lurt. Anbefaler ikkje å handle herfra!!!
Styr unna! Denne siden er ren scam. Bestilte en jeans, men fikk noe som såg ut som en hjemmesydd bukse i rimeligste de kunne oppdrive. Ble bedt om å sende i retur for å få tilbake pengene, til Kina. Men måtte da dekke returen selv.
Det tok mye lenger tid en det sto, å så fikk jeg ikke den buksa jeg bestilte i det hele tatt, fikk en dritt plastikk bukse fra Kina, ikke lik som på bilde. SCAM