Banner for Cardzhouse

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Szybka i zgrabna obsługa, paczka starannie zapakowana, lecz niestety folia z wnętrza paczki naderwana, ale wierzę, że jest to wina handlingu firmy dostawczej, a nie samego sklepu.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ja mieszkam w Belgi, Zamówiłem Riftbound booster boxa I zamówienie zostało wykonane w ciągu 2 dni. Ich domena/strona gdzie widzisz zamówienia jest trochę kiepska z nawigacja, Ale zamówienie, wykonan... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stacjonarny sklep najlepszy w Polsce! Grejdujesz karty? To tylko tutaj. Właściciele z ogromnym doświadczeniem. Booster brejki praktycznie codziennie i wspaniała atmosfera! Polecam serdecznie jak nikog... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Samlekortbutikk

Skrevet av virksomheten

W CardzHouse, jesteśmy pasjonatami gier Pokemon TCG oraz wszystkiego, co z nimi związane. Naszym celem jest zawsze oferować dobre i konkurencyjne ceny dla naszych entuzjastów Pokémon, One Piece i innych

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Kontakt

Kontakt , pomoc na sklepie 😁 karty jescze nie doszly do mnie ale jestem pewien ze wszystko bedzie tak jak ma byc 😁

8. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

I want to gatekeep this store so badly…

I want to gatekeep this store so badly but it doesn’t feel right to do so. Everything has been amazing! The boxes came in great condition and the shipping was super fast. The packaging was made with care and I love the crazy sticker! 10/10 from me ^^

29. mars 2026

Thanks a lot ❤️

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Szybka i zgrabna obsługa

2. april 2026

Dziękujemy ❤️

Super!

Zamówienie dotarło w miarę szybko, dobrze zabezpieczone, na pewno jeszcze nie raz złożę zamówienie:)

31. mars 2026

Dziękujemy ❤️

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Mystery box

Kurczę, wartość 6 busterków ponad 2 krotnie niższa niż paczki i do tego 0 dropów :/, ale paczka była zapakowana bardzo solidnie

23. mars 2026

Svar fra Cardzhouse

Dziękujemy za Twoją opinię i podzielenie się doświadczeniem.

Przykro nam, że zawartość Mystery Boxa nie spełniła Twoich oczekiwań. Tego typu produkty mają losowy charakter – ich ideą jest element niespodzianki, dlatego zawartość może się różnić i nie zawsze obejmuje tzw. „dropy”.

Dokładamy jednak wszelkich starań, aby każdy box/pack/slab był przygotowany uczciwie i zgodnie z założeniami produktu. Bardzo cieszy nas, że doceniłeś solidne zabezpieczenie przesyłki – to dla nas równie ważny element całego doświadczenia.

Jeśli masz dodatkowe uwagi lub chcesz, żebyśmy przyjrzeli się Twojemu zamówieniu dokładniej, napisz do nas na sklep@cardzhouse.pl
– chętnie pomożemy.

Pozdrawiamy,
CardzHouse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mystery slab

Ja rozumiem ze Mystery Slab to ma byc mystery ale zeby dac karte warta 5 dollarów przy zakupie za 180 zł to juz jest przesada.

21. mars 2026

Svar fra Cardzhouse

Dziękujemy za Twoją opinię.

Rozumiemy Twoje rozczarowanie – Mystery Slab to produkt losowy, którego założeniem jest element niespodzianki, co niestety oznacza, że trafiają się również karty o niższej wartości rynkowej.

Chcemy jednak podkreślić, że dokładamy starań, aby cały pool kart w Mystery Slabach był przygotowany w sposób uczciwy i z zachowaniem określonych proporcji wartości – tak, aby oprócz niższych trafień była realna szansa na znacznie droższe karty.

Jeżeli masz wątpliwości co do otrzymanego slaba, zachęcamy do kontaktu z nami na sklep@cardzhouse.pl
– możemy zweryfikować konkretny przypadek. Każdy feedback traktujemy poważnie i pomaga nam ulepszać ofertę.

Pozdrawiamy,
Zespół CardzHouse

Mega

Ultra duży wybór, mega miła atmosfera, top w Polsce, a może nawet w Europie. Pozdro

24. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetny sklep, pełen profesjonalizm!

Bardzo polecam Cardzhouse. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, a towar dotarł idealnie zabezpieczony. Widać, że dbają o klienta i znają się na rzeczy. Na pewno wrócę po więcej!

20. mars 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Pochwała za czujność dla pracownicy Magdy lub Marty (nie pamiętam dokładnie imienia). Red i Szefowa robią świetną robotę. Fajne podejście do widzów na live'ach na YouTube oraz comunity na discordzie. Co do usługi pośrednictwa w wysyłce kart do psa mam pełne zaufanie do Reda. Mega uczciwy i rzetelny pośrednik.

13. mars 2026

Profesja..

Profesja... Najlepsza strona i obsługa w Polsce

12. mars 2026

Dziękujemy❤️

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv