AEDCenter Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima BHV training Leuke en leerzame dag gehad. Robert de trainer maakte er een interactieve dag van en liet ons meedenken over verschillende situaties en hoe je dan kunt handelen. Dit vulde hij a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn erg tevreden met de onlangs gegeven Bhv cursus. Iedereen heeft zijn/haar voorkeuren opgegeven wat we wilde herhalen en daar werd erg goed op in gegaan. Met name dat de cursus interactief was,... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Robert deed het wederom erg leuk. Voor het mooie hadden we een iets betere planning moeten maken, we hebben een aantal onderdelen niet kunnen behandelen. Dus volgende keer moeten we iets meer een plan... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Robert liet ons zelf bepalen wat we wilde herhalen, zodat we konden inspelen op situaties die we hebben meegemaakt of graag meer op voorbereid zouden willen zijn. Geen stoffige lessen van Robert, ma... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Grossist/Engroshandel
  2. Nødopplæring
  3. Produsent av medisinsk teknologi

Skrevet av virksomheten

Bij AEDCenter zetten we ons in voor een veiliger Nederland door toegankelijkheid en onderhoud van Automatische Externe Defibrillatoren (AED's) te optimaliseren. Onze missie is helder: het vergroten van de veiligheid en bereikbaarheid van AED's om in geval van nood, niemand machteloos te laten staan. Wij geloven dat veiligheid geen luxe is, maar een fundamenteel recht. Ons bedrijf, oorspronkelijk bekend als Cardiaid Benelux, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van AED-oplossingen in Nederland. Met de naamsverandering naar AEDCenter willen we onze groei en verbreding van duurzame dienstverlening benadrukken, met behoud van onze vertrouwde kwaliteit en waarden. Onze expertise ligt in het bieden van een end-to-end oplossing voor AED-beheer, van installatie en onderhoud tot training en ondersteuning, waarbij we altijd voldoen aan de lokale regelgeving en normen. We begrijpen de complexiteit en ernst van ons vakgebied, maar benaderen het met een positieve instelling. Wij zijn er om te helpen, te begeleiden en te onderwijzen, met het doel een gemeenschap van geïnformeerde, verantwoordelijke en proactieve individuen en organisaties te creëren. Samen werken we aan een veiliger Nederland, waarbij elke geredde leven een overwinning is voor ons allemaal. Bij AEDCenter zijn we trots op onze samenwerking met prominente spelers in de vastgoedsector, het MKB en overheden. Onze AED-oplossingen hebben niet alleen bijgedragen aan een veiligere leef- en werkomgeving maar ook aan de verbetering van ESG-prestaties van onze partners. Dit reflecteert onze toewijding aan sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Laat ons u begeleiden naar een veiligere toekomst. Neem contact op met AEDCenter voor meer informatie over hoe wij uw locatie kunnen uitrusten met de beste AED-oplossingen. Samen kunnen we het verschil maken. Omdat elke seconde telt.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Prima service en prijs

Prima service en prijs.

Ik ben na mijn aanvraag heel snel en vriendelijk geholpen. Werd goed geadviseerd over de te kiezen AED en werd de volgend eraf al afgeleverd. Heel tevreden dus terecht 5 sterren.

2. august 2022

Super bedrijf

Erg leuk en fijn om op deze manier bhv te leren

14. juni 2022

geweldig, echt fijn! dank

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niet twijfelen, gewoon doen.

Altijd goed om een opfristraining te krijgen en de ervaringen weer te delen en het oefenen van zaken wat aandacht nodig heeft. Twijfel niet, gewoon doen!

30. mai 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Cursusleider peilde perfect wat onze…

Cursusleider peilde perfect wat onze behoefte was m.b.t.l de herhaling BHV. Had ook goede werkvormen en gaf op juiste moment goede tips en feedback

18. mai 2022

Svar fra AEDCenter

Bedankt voor de goede review! We zullen het doorgeven aan de instructeur.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Opnieuw een goede duidelijke cursus…

Opnieuw een goede duidelijke cursus gehad van Robert. Het betrof ditmaal een herhalingscursus dus het was iets beknopter maar toch weer nieuwe dingen geleerd.

13. mai 2022

We doen ons best!

Herhaling BHV/Reanimatie

Robin heeft onze herhaling BHV training verzorgd. Zoals altijd prettig, duidelijk en met een schat aan kennis.

23. mars 2022

geweldig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke uitleg over het AED…

Duidelijke uitleg over het AED apparaat.
We hebben er 5 voor onze filialen besteld, deze binnen 2 dagen in huis.
Aanmelden bij hartslagnu duidelijk.
CardiAid is goed te bereiken voor vragen.

17. februar 2022

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv