Banner for Carbucks

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vår bil blev påbackad när den stod parkerad och Carbucks i Malmö (Gullrisvägen) hjälpte oss att laga stötfångaren som hade spruckit. Otroligt trevlig personal och ett riktigt snyggt resultat på bi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er super tilfredse med CARBUCKS! De har lavet 3 af vores biler, og resultaterne har været i top. De klarede en større bule i den ene bil, så den er helt væk, samt har de også lavet flot male... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget fin oplevelse. Bilen var klar før tid. Flot reparation. Fine forhold i venteområde. Wifi og drikkevarer.

Informasjon om virksomheten

1. Bilverksted

Om Carbucks

Skrevet av virksomheten

🚗 Skadefri bil på 2 timmar – med garanti.

• ⏱️ Din tid är värdefull. Därför reparerar vårt teknikerteam bucklor, repor och lackskador på bara 2 timmar. Med infraröd teknologi, digitala verktyg och effektiva arbetsprocesser eliminerar vi onödig väntetid – utan att kompromissa med kvaliteten.

• ✅ Du får tillbaka din bil samma dag – och vi ger 5 års garanti på utfört arbete.

• 🛠️ Hos Carbucks är vi certifierade och följer samma kvalitetsstandarder som större verkstäder och billackerare. Skillnaden? Vi är snabbare, mer flexibla – och ofta billigare.

• 📅 Du kan enkelt boka tid online, och på verkstaden kan du koppla av, arbeta eller handla medan vi reparerar bilen.

• 🌟 Våra kunder ger oss 5 stjärnor och över 90 % rekommenderar oss till andra – det förpliktar, och det tar vi på största allvar.

• 🌍 Carbucks släpper ut 95 % mindre CO₂ vid reparation av en skada jämfört med den beräknade utsläppen vid traditionell skadereparation (inklusive sprutlackering) utförd i en gasdriven lackeringskabin, som bedöms vara lika effektiv eller bättre än marknadsstandarden (motsvarande 70–85 %) för lackeringskabiner installerade i Danmark. Kort sagt: Vi har ersatt gasuppvärmning av torkzoner med specialdesignade lampor som endast använder energi på de specifika områden där färg och lack appliceras.

Skadefri bil på 2 timmar

Skrevet av virksomheten

5 års garanti

– för att gott hantverk ska hålla i verkligheten.

5 års garanti
– för att gott hantverk ska hålla i verkligheten.

På Carbucks kompromissar vi inte med kvalitet – och det behöver du inte heller göra.

Därför ger vi 5 års garanti på det arbete vi utför på din bil.

Det innebär helt konkret:

• ✅ Att du kan fortsätta köra med lugn i magen.
  • ✅ Att vi står för det vi gör – även lång tid efter att du lämnat verkstaden.
  • ✅ Att om det mot förmodan skulle uppstå ett problem med den reparation vi har utfört, tar vi ansvaret.

Vi kallar det hantverk med hållning – och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om garantin.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

SØDESTE personale!

SØDESTE personale!!
Kæmpe anbefaling herfra.

13. april 2026

Svar fra Carbucks

Stort tack för din fina feedback! 😊
Det gläder oss verkligen att du uppskattade vårt team – vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. 🙌

Varmt välkommen tillbaka! 🚗✨

Fem store stjerner.

Meget fin reparation og service.
Uproblematisk at køre til Malmø.
Carbucks betalte BroBizz.

9. april 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊
Vad roligt att höra att du är nöjd med både reparationen och servicen. Härligt också att resan till Malmö fungerade smidigt – precis så vi vill att det ska kännas! 🚗✨

Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen! 🙌

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse.
Bilen var klar før tid. Flot reparation.
Fine forhold i venteområde. Wifi og drikkevarer.

9. april 2026

Stort tack för ditt fina omdöme, Peter! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med både reparationen och att bilen blev klar tidigare än väntat. Härligt också att du trivdes i vår lounge med wifi och något att dricka ☕️

Du är varmt välkommen tillbaka till oss! 🚗✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Imødekommende og virkelig kompetente…

Imødekommende og virkelig kompetente :-)

Turen værd fra København til Malmø.

8. april 2026

Svar fra Carbucks

Tack snälla Maria för ditt fina omdöme!
Det betyder mycket för oss att du valde att köra hela vägen från Köpenhamn till Malmö.
Vi är väldigt glada att du uppskattade både bemötandet och vårt arbete.
Varmt välkommen tillbaka till oss på Carbucks när du behöver hjälp igen!

Tillmötesgående och proffsiga

Väldigt tillmötesgående och proffsiga. Fint resultat och klar på 2 timmar. Rekommenderar!

2. april 2026

Stort tack för ditt fina omdöme, Simon! 🙌

Vad roligt att höra att du upplevde oss som tillmötesgående och proffsiga, och att du är nöjd med resultatet.
Vi strävar alltid efter att leverera både kvalitet och effektiv service, så det betyder mycket att du uppskattar det.

Varmt välkommen tillbaka om behovet skulle uppstå igen! 🚗✨

Flot arbejde

Flot arbejde. Venlige og imødekommende. Hurtigt arbejde..

31. mars 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊
Vi är glada att du uppskattar både arbetet och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har fået lavet to biler hos Carbucks…

Har fået lavet to biler hos Carbucks Malmø. Super kompetente medarbejdere og fantastisk service.
Nemt, hurtigt og bekvemt - bedste anbefalinger herfra.

31. mars 2026

Svar fra Carbucks

Stort tack, Taid, för dina fina ord och för att du valt oss igen! 🙌

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet på båda dina bilar.
Vi strävar alltid efter att göra det enkelt, snabbt och bekvämt för våra kunder.

Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen! 🚗✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Personalen är mycket vänlig och arbetet…

Personalen är mycket vänlig och arbetet utfördes snabbt och professionellt. Rekommenderas varmt!

17. mars 2026

Stort tack Mirzeta för ditt fina omdöme och de 5 stjärnorna! ⭐️

Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både ett vänligt bemötande och ett snabbt, professionellt utfört arbete.

Din rekommendation betyder mycket för oss – varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 🚗✨

Suverän hjälp o service

Suverän hjälp o service ! Mycket fint arbete. Som hämtad från fabrik

16. mars 2026

Svar fra Carbucks

Tack snälla Martin för dina fina ord och högsta betyg! ⭐
Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och resultat – precis så vi vill att det ska kännas.
Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen!

Super smidigt

Super smidigt, tog in bilen 15 min tidigare och var klar inom 4h

13. mars 2026

Hej Stina,

Stort tack för dina 5 stjärnor! ⭐ Vad roligt att höra att du upplevde allt som smidigt. Vi försöker alltid vara så flexibla som möjligt och se till att jobbet blir klart snabbt och effektivt. Härligt att vi kunde ta in bilen lite tidigare och få den klar inom de bokade 4 timmar.

Varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva vår hjälp igen! 🚗

Väldigt bra service

Väldigt bra service, snabbt och enkelt. Vill kundens bästa.

21. februar 2026

Hej Milian,

Stort tack för dina 5 stjärnor och de fina orden! ⭐

Det gläder oss verkligen att du upplevde vår service som både snabb och enkel – och att du kände att vi vill ditt bästa.
Det är precis så vi vill att det ska kännas hos oss.

Du är varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klockrent lagade min skada på under 2…

Klockrent lagade min skada på under 2 Tim bra personal

17. februar 2026

Hej Richard,

Stort tack för dina 5 stjärnor! ⭐️

Vad kul att höra att du är nöjd och att vi kunde laga skadan på två timmar – vi vet hur viktigt det är att det går snabbt och smidigt. Extra roligt att du uppskattade vår personal också!

Varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva oss igen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snabbt och proffsigt utfört arbete

Snabbt och proffsigt utfört arbete. Bra bemötande

11. februar 2026

Hej Tord,

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!
Vi är glada att du är nöjd med både arbetet och bemötandet – det betyder mycket för oss.

Om det är något vi kan göra ännu bättre framöver tar vi gärna emot dina synpunkter.
Vi hoppas få hjälpa dig igen om det skulle behövas!

CARBUCKS Teamet

Superfint och trevligt bemötande

Superfint och trevligt bemötande! Fixade bilen över dagen och är nöjd med resultatet. Rek varmt!

10. februar 2026

Hej Frida,

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och resultatet. Att kunna fixa bilen snabbt och samtidigt leverera ett riktigt bra slutresultat är precis det vi strävar efter.

Tack för din varma rekommendation – det betyder mycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva vår hjälp igen.

Teamet på Carbucks

snabbt och professionellt

De klarade repor och mindre bucklor utan problem och allt blev klart inom utlovad,kort tid. Bakskärmen ser ut som om det aldrig funnits någon skada. Väldigt trevlig och professionell personal. Det finns även en bekväm väntplats med god varm choklad och andra drycker. Rekommenderas varmt!

5. februar 2026

Hej Marta!

Stort tack för dina 5 stjärnor och för att du tog dig tid att skriva en så fin recension ⭐

Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och tiden det tog. Att bakskärmen ser ut som ny är precis det vi strävar efter! Extra kul att du uppskattade vår personal och våran lounge (den varma chokladen är en favorit 😉).

Tack för din varma rekommendation och varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva oss igen!

Team Carbucks

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fick fixat en skada hos carbucks i…

Vi fick fixat en skada hos carbucks i Malmö, ingen annan verkstad kunde fixa skadan så snabbt som dem.
Proffesionellt utfört och trevlig personal.
Rekommendera stark!

19. januar 2026

Hej Nathalie!

Stort tack för din 5-stjärniga recension och fina ord 🙌

Vad kul att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt när andra verkstäder inte hade möjlighet, och att du är nöjd med både resultatet och vårt bemötande.
Tack för att du rekommenderar oss – det betyder massor för hela teamet på Carbucks Malmö.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🚗✨
Vänliga hälsningar Team Carbucks

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lackeringen och riktning av bucklan blev perfekt

Väntrummet var väldigt fint och tillgång till bra kaffe. Resultatet av lackeringen och riktningen blev super bra. Ser ut som nytt! Väldigt nöjd. Och snabbt gick det!

12. januar 2026

Stort tack för de 5 stjärnorna, Fredrik! ⭐

Vad roligt att höra att du är så nöjd med både resultatet och helhetsupplevelsen. Vi är glada att lackeringen och riktningen blev perfekt och att bilen ser ut som ny igen.
Extra kul att väntrummet och kaffet uppskattades också 😉
Tack för förtroendet – och varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen!

Vänliga hälsningar Team Carbucks

Bra bemötande

Bra bemötande, lätt att få tid , smidigt, trevlig personal, bra utfört

19. desember 2025

Hej Jonna

Stort tack för din fina recension! 💚

Det gläder oss att du upplevde både ett bra bemötande, smidig process och ett fint resultat. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och behagligt för våra kunder – så det är härligt att höra, att vi har lyckats hos dig.

Varmt välkommen igen hos Carbucks! 🚗✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grym service och fantastisk personal

Otroligt trevlig personal och ett riktigt snyggt resultat på bilen. De var även väldigt snabba med bokningen och det var en smidig process att göra skadeanmälan. Kan verkligen rekommendera Carbucks starkt!

18. desember 2025

Hej Evelina

Tack så mycket för din fina recension! 🙏
Vi är glada över att höra att du hade en bra upplevelse hos oss i Malmö, och at du är nöjd med både service, bemötande och resultatet på bilen. 💚🚗

Du ska vara varmt välkommen igen om olyckan skulle vara framme – vi står alltid redo att hjälpa!

Allt gott från oss på Carbucks 🌟

Fantastisk Service

De klarede en større bule i den ene bil, så den er helt væk, samt har de også lavet flot male- og rustarbejde på en anden. Samt nogle lakskader på den sidste. Det hele er ordnet hurtigt, professionelt, og bilerne ser bare godt ud igen.

CARBUCKS kan man stole på, og hvor kvaliteten er i orden – uanset om det er en stor reparation eller kosmetisk arbejde.

Kan klart anbefale dem!

16. desember 2025

Svar fra Carbucks

Stort tack för 5 stjärnor och för att ni har valt oss för tre av era bilar – det betyder verkligen mycket för oss! 🙏

Det gläder oss att höra att ni är nöjda med både den större skadan, lack- och rostjobbet samt åtgärden av lackskadorna på den tredje bilen. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet oavsett om det gäller en större reparation eller kosmetiskt arbete, så er feedback värmer verkligen.

Tack för ert förtroende och för den fina rekommendationen.
Ni är alltid varmt välkomna tillbaka!

Vänliga hälsningar
Team CARBUCKS

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv