Meget skuffende aftensmad
Vi har spist deres brunch mange gange og elsker den. Derfor skulle vi selvfølgelig prøve deres aftensmad. Den skuffede så ganske meget…
Vi blev anvist at man bestilte en masse forskelligt og så delte ved bordet. Nogle retter var meget tilregnet at man delte mens andre virkelig ikke var til at dele. Vi bestilte en rødvins braiseret svinekæber til 85 kr, men da den kom var den ikke større end ens tommelfinger. Det samme var med deres steak til samme pris men i det mindste var den lidt større end svinekæben. De små burgere kunne sagtens deles men de var virkelig ikke appetitlige. Det lyd mega lækkert med kylling og teriyaki, men det lignede intet med kylling men mere med noget vådfoder fra en dåse. Deres pomfritter var meget delevenlige og mange af forretterne samt deres kartoffel og oste kroketter.
Den nye restaurant er større og ser hyggelig ud. Der er også et pænt åbent køkken, men det giver meget larm, både fra drikkevarerne men især køkkenet. Lidt en skam at man kan høre hele personalets “personale snak”.
Kommer helt klart kun til at spise deres brunch og kan kun anbefale deres brunch.