Eigenlijk wil ik 3.5 sterren geven vanwege de kwaliteit en de goede manier van communiceren over de leverdatum. Echter ik had 8 foto hexagon’s besteld en die werden los, zonder enige vorm van bescher... Vis mer
Se hva andre synes
Een mooie kalender besteld. De bezorging ging helaas niet helemaal goed waardoor het product beschadigd aankwam. Bij contact werd ik vriendelijk en snel geholpen en kunnen we dan nu toch genieten van... Vis mer
De foto was zeer duidelijk en mooi. Heb al enkele zeer positieve reacties gekregen van de familie. Hartelijk bedankt voor het mooie werk. Chris Cleemput
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Foto Op Canvas ❤ Canvasdoeken & Service als beste getest door ZOOM, Consumentenbond & DIGIFOTOpro ☆ Gratis Verzending Foto's Op Canvas!
Kontaktopplysninger
Jumaweg 4, 9291 NA, Kollum, Nederland
- canvascompany.nl
Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering en een prachtig product!! Mooie kwaliteit.
Minder goed verpakt
Echter ik had 8 foto hexagon’s besteld en die werden los, zonder enige vorm van bescherming, in een doosje bezorgt welke in lengte en breedte te ruim was. Op deze manier van verzenden kunnen de naar buiten gekeerde afbeeldingen door schuiven in de verpakking gaan beschadigen.
Zeer mooie canvas
Zeer mooie canvas, hoogglanzend maar door de dikte niet evident om op te hangen. Wel tevreden met het resultaat 😁
Tevreden
Hele snelle, propere levering. Heel tevreden van het product voor een mooie korting.
Wegblijven!
Ervaring met CanvasCompany / Fotocadeau – waarschuwing voor andere klanten.
Ik bestelde 4 gepersonaliseerde hexagons.
Alle 32 foto’s bleken defect door verticale lijnen.
Het bedrijf erkende de productiefout en bevestigde per mail dat alle vier de bestellingen zouden worden terugbetaald.
Op 1 april ontving ik slechts 3 van de 4 terugbetalingen.
Sindsdien (nu 19 dagen later) krijg ik telkens hetzelfde standaardantwoord:
dat de terugbetaling “is uitgevoerd” en “enkele werkdagen duurt”.
Maar er komt niets.
Ondertussen:
– is de fout door hen erkend
– is terugbetaling door hen bevestigd
– heb ik alle gevraagde foto’s en info geleverd
– heb ik meer dan een week gewacht op een oplossing
– blijft de laatste terugbetaling uit zonder geldige reden
Volgens het Belgisch consumentenrecht (Boek VI WER) moet een bedrijf bij non‑conformiteit:
✔️ een correcte oplossing bieden
✔️ binnen een redelijke termijn
✔️ en een toegezegde terugbetaling effectief uitvoeren
Dat gebeurt hier niet.
Ik deel dit omdat andere klanten recht hebben op transparantie.
Een bedrijf dat een terugbetaling belooft, maar vervolgens wekenlang niet uitvoert, handelt niet correct tegenover consumenten.

Svar fra CanvasCompany.nl
Canvascompagny is ruk met zijn service!
Via vakantieveilingen had ik een kortingcode bemachtigd voor een akoestische plaat.
Leuk zou je denken.....
Ik heb er 1 uitgekozen alleen in het echt is hij niet mooi van kleur.
Ik heb daarop gemaild maar kreeg geen respons.
Ja pas nadat ik een review schreef die via hen goedgekeurd moet worden.
Zij vinden dat de plaat aan hun normen voldoet maar willen mij tegemoetkomen met 47,85 terwijl de plaat over de 100 euro kost. Ik krijg dat geld niet, nee, ik kan daarmee een andere kopen maar dan heb ik er 1 van 40cm ipv 1 meter.
Dus gevraagd waarom ik hem niet kan omruilen.....
Maar wederom GEEN REACTIE!!!
Koop niks hier!
Als het tegenzit net als bij mij ben je je geld kwijt.
Jammer dat ik mn printscreens van de email niet kan laten zien hier.

Svar fra CanvasCompany.nl
Topper!
Wat een mooie kwaliteit hebben jullie afgeleverd! De foto's zijn met mijn android mobiel gemaakt,
maar zijn haarscherp op het canvas. Love it😍
Een tevreden klant
Ik heb al vaker bij CanvasCompany besteld.
De reden waarom ik dat is omdat ze snel leveringen en uitstekende kwaliteit hebben.
Goede kwaliteit en snel levering
Goede kwaliteit en snel levering
Goed bedrijf
Bestelling ging makkelijk en snel geleverd. Kwaliteit valt tegen.
Inductiebeschermer
Er was zoveel keus dat we er een paar dagen over gedaan hebben om een mooie inductiebeschermer te kiezen. Binnen 2 dagen hadden we hem al (goed verpakt) in huis en hij was nog mooier dan op de website. Wij zijn zeer tevreden.
De foto was zeer duidelijk en mooi
Hartelijk bedankt voor het mooie werk.
Chris Cleemput
Heel mooi geworden foto op canvas.
Heel mooi geworden foto op canvas.
Snel geleverd. Goed tevreden.
Top bedrijf
Heel vriendelijk tegemoet gekomen nadat mijn voucher verlopen was en een hele mooie foto op canvas binnengekregen
Mooie kwaliteit en snelle levering
Mooie kwaliteit en snelle levering
mooi engoed
Mooie onderzetters en snel geleverd
De foto onderzetters zijn goed en helder afgedrukt in de juiste kleuren. Ze zijn makkelijk te reinigen en voorkomen kringen op tafel, en het staat ook nog eens leuk.
Mooi resultaat en vlotte levering!
Plexiglas foto is super mooi en goede…
Plexiglas foto is super mooi en goede kwaliteit en heel snel verzonden... wij zijn er heel blij mee en zal zeker vaker bestellen bij ze.
Naambord? Cavas company! DOEN‼️
Correct, snel, goede kwaliteit, volledig.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.