Om CanvasCamp
CanvasCamp manufactures and sells high quality luxury canvas tents and tipis for camping, glamping, and authentic outdoor experiences. Our mission is simple - to create premium quality shelter that empowers the creation of unforgettable outdoor experiences with ease, comfort, and style. Most manufacturers are focused on sales and margins. CanvasCamp is completely obsessed with what really matters: people. Naturally, this means creating the best product, with the best materials, at the best price. At CanvasCamp it also means providing service, advice, and amenities that surpass your expectations.
Legen Heirweg 23e, 9890, Gavere, Belgia
- +32 9 352 01 01
- info@canvascamp.com
- canvascamp.com

Discover our current deals
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Kjempebra kundeservice og rask…
Kjempebra kundeservice og rask levering. Superfornøyd med teltet!

Godt fornøyd
Fornøyd med både forhandler og produkt. Akkurat satt opp teltet og det innfrir. Satte også stor pris på å bli oppringt av en ansatt som ville informere om at jeg hadde gjort en liten match-feil av produkter i bestillingen. Dette gjorde at vi fikk riktige produkter fra første stund.
Gir ikke full score, da teltet ikke er testet over tid.

Svar fra CanvasCamp
dere er alltid utsolgt for det meste
dere er alltid utsolgt for alt
tepper til teltene, kan ikke det være lagervare? teltene er utsolgt, ekstrautstyret er utsolgt
derer er hjelpsomme og hyggelige på mtelefon, men blir frustrert når en ikke får tak i det en ønsker, og at det er utsolgt resten av sesongen.
saksedyr kommer inn i teltet og gjestene blir hysterisk, så vi lot være og sette opp teltene inneværende sesong, så en form for finmasket netting som hindre kryp/insekter der det er hull til ledninger.

Svar fra CanvasCamp
Flott telt og rask leveranse med ekstra service
Flott telt og rask leveranse. Fikk levert feil telt, men ble rettet opp og nytt og riktig telt ble levert samme uken på hjemme adressen. Godt levert!

Svar fra CanvasCamp
Bestillingen gikk rask og enkelt
Bestillingen gikk rask og enkelt, fikk også hjelp via tlf på en søndag. Veldig hyggelig dame jeg snakket med. Rask levering helt hjem. Anbefales! Fikk også beskjed om at jeg bare måtte ringe om jeg lurte på noe i henhold til bruk eller vedlikehold 😊👍🏻

Enestående telt !
Har vært på farta med dette teltet både med kompisgjengen, satt det opp i hagen for kidsa og speidergruppa. Sjeldent hatt et telt med så høy kvalitet og robusthet.
Det veier jo litt, men det får du igjen for i kvaliteten av alt. Eneste negative er en liten skjøt mellom bunnduk og dør som burde bli designet anderledes i fremtiden. Men altså super fornøyd!

Svar fra CanvasCamp
Er fornøyd med telt som jeg har hatt i…
Er fornøyd med telt som jeg har hatt i flere år og solseil som jeg bruker som markise på min gamle Toyotacamper