M'n dochter wilde heel graag hier eens bestellen. Niet heel goedkoop, maar de producten die ze hier aanbieden vind je meestal niet in de supermarkt. Helaas werden 2 artikelen (van nog geen euro per st... Vis mer

Top service! Ik ben super geholpen nadat ik per ongeluk een verkeerde bestelling had geplaatst. Ik had namelijk de voorgaande avond een verkeerde bestelling geplaatst en vervolgens de juiste... Vis mer

Altijd lekker om wat Amerikaans snoep in huis te hebben. Veel keuze op de site, prijzen zijn goed, levering is supersnel en service is supergoed! Kom zeker een volgende keer terug om te bestellen!

Een bedrijf dat enkel verkopen denkt. Geen enkele service biedt. Als je vragen hebt om iets te annuleren ben je geen prioriteit en hebben ze hebben ze alles al verpakt soms vroeg????

1. Godteributikk

Wij verkopen de allerlekkerste snoep en frisdranken vanuit het buitenland. Via tiktok is te zien hoe wij de bestellingen inpakken! Ervaar het zelf! 🍬 Keep your candy safe 🍬

4,0

Bra

Top service!

Top service!

Ik ben super geholpen nadat ik per ongeluk een verkeerde bestelling had geplaatst. Ik had namelijk de voorgaande avond een verkeerde bestelling geplaatst en vervolgens de juiste gedaan.

Na mailcontact kon het personeel gelukkig nog op tijd mijn verkeerde bestelling onderscheppen.

De volgende dag was de juiste bestelling er al, binnen 24 uur dus!

Ik ben helemaal tevreden en kan genieten van mijn Amerikaanse snacks!

7. februar 2024

Geen service

8. februar 2024

Goedkoop, lekker en snel!

Kom zeker een volgende keer terug om te bestellen!

13. januar 2024
Logoen til Candyvault

Svar fra Candyvault

Beste Plisson,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en producten! We zijn blij dat je geniet van ons assortiment aan Amerikaans snoep en dat je de snelheid van onze levering waardeert. Bij Candy Vault streven we er altijd naar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn.

Bedankt voor je positieve woorden en de waardering voor onze betaalbare prijzen. We kijken ernaar uit om je bij je volgende bestelling opnieuw van dienst te zijn. Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt of als we iets voor je kunnen doen.

Nogmaals dank voor je vertrouwen in Candy Vault!

Met vriendelijke groet,
Candy Vault