Robert van Camper makelaardij Zuyd in Limburg
Robert van Camper makelaardij Zuyd
Top makelaar ,wij hebben een Frankia 2018 camper gekocht op 23-07-2026
Bij deze campermakelaar en zijn bijzonder tevreden hoe wij in zuid Limburg door hem zijn ontvangen en behandeld, Al weken heb ik hem tot vervelens toe allerlei
Vragen en rapporten gevraagd daar wij in Bloemendaal wonen was even langs gaan een probleem van ruim 300 km .Robert heeft alle geduld en duidelijke uitleg gegeven steeds maar weer, Wij hebben op afstand veel afspraken gemaakt .
Bij aankomst Maastricht stond Robert bij het station met de camper op ons te wachten zoals afgesproken , na een lange proefrit , daarna eerst koffie wel zonder Limburgse vlaai dat dan wel weer , uitgebreide inspectie en uitleg over de camper .Alles was zoals afgesproken , niets was anders, nee meer dan dat , uit zich zelf de gasslangen vernieuwd , schoon gewassen nieuwe accu en nieuwe apk en ondanks dat de prijs omhoog was gegaan 2, 39 liter ,een bijna volle tank diesel. De koop was gesloten . Vertrouwd dat dit allemaal op afstand heeft gekund . Robert van campermakelaardij ZUYD Een man van zijn woord.
Een echte aanrader , De koop gesloten en zelfs de volgende dag was er een
Magneet strip los van de Remus verduistering , deze zou hij per omgaande opsturen geen probleem. Kortom een heel fijne en prettige afhandeling,
Wij kunnen deze Campermakelaar Zuyd, dè camper en caravanmakelaar van Limburg! Met Robert Meulenberg met vertrouwen aanbevelen .Robert bedankt.
Carla en Peter uit Bloemendaal N-H