Es una marca que he usado por años y hasta ahora estoy muy satisfecha. Sobre todo con el rápido envío. De sus productos mi favorito es la ropa interior. A veces el producto no cumple con mis espectati... Vis mer
Ik ben tevreden. Op zondag bestelling geplaatst en op Dinsdag al ontvangen. Netjes ingepakt en track en trace was al duidelijk geïnformeerd. Over de schoenen kan ik niet iets zeggen qualiteit lijk... Vis mer
De polo die ik online besteld had was niet de juiste pasvorm. In de de fysieke Calvin shop Leidschendam kon ik deze ruilen voor een ander item. De winkelmanager heeft mij zeer goed geholpen, stuurde... Vis mer
- Klesbutikk
- også i
- Barneklesbutikk
- Butikk for motetilbehør
- Dameklesbutikk
- Forhandler av babyklær
- Herreklesbutikk
Van ondergoed, jeans en kleding tot accessoires, woonartikelen en parfums: Calvin Klein creëert essentiële items die de wortels van het merk in Amerikaanse fashion vertalen naar een internationaal publiek.
Amsterdam, Nederland
- 00800 - 74636499
- calvinklein.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke

Goede service
Over de schoenen kan ik niet iets zeggen qualiteit lijkt prima. Maar wat gebeurt als één keer dragen nog niet te beoordelen
Service van Calvin klein webshop ervaring vind ik prettig.

Svar fra Calvin Klein Nederland
Fantastische broek,zit mij als gegoten.
Fantastische broek,zit mij als gegoten.
Ik heb lengtemaat 30 en dit komt prima overeen!

Svar fra Calvin Klein Nederland
First delay then order cancelled
Ordered some underwear in sale, first received a message it was delayed, and then suddenly cancelled.

Verliefd op CK sinds de jaren 90
Verliefd op CK sinds de jaren 90. Kwaliteit is altijd goed! Soms beetje duur, maar again: goede kwaliteit. Service is goed, pakketjes altijd netjes aangekomen en retourneren gaat prima!

3-pack besteld, maar 1 stuk ontvangen
Bestelling geplaatst. Omschrijving artikel was een 3-pack. Wat betekent een pak met 3 stuks. Echter maar 1 stuk per pak ontvangen. Gemaild hoe dit kan, maar er volgde geen enkele reactie. Na een negatieve review op Trustpilot is het contact tussen mij en service CK opgepakt en hebben ze mijn casus snel en netjes opgelost. Review aangepast naar 4 sterren.

Goede kwaliteit en klantenservice
Goede kwaliteit en klantenservice
De aankopen die ik heb gedaan zijn altijd geod geweest en als dat niet zo was, kon ik door de klantenservice goed geholpen worden.

Svar fra Calvin Klein Nederland
De polo die ik online besteld had was…
De polo die ik online besteld had was niet de juiste pasvorm.
In de de fysieke Calvin shop Leidschendam kon ik deze ruilen voor een ander item. De winkelmanager heeft mij zeer goed geholpen, stuurde de foute polo terug. Ik betaalde het nieuwe item en kreeg het geld teruggestort op mijn rekening! Prima service!

Svar fra Calvin Klein Nederland
Ben altijd tevreden maar nu ff niet
Ben altijd tevreden maar nu ff niet. Bestelde 2 te grote zwemshorts. Toen ik ze terug wilde sturen, via ups, was dat een hele tour. Ups heeft geen eigen kluisjes! Dus zoekplaatje. Uiteindelijk een apparaat gevonden, is de scan code niet geldig!! Kan dus niet terugsturen! Foute shorts, geld weg. Dat moet echt beter geregeld worden .

Uitstekende kwaliteit
Intuïtieve website, scherpe prijs, snelle en correcte levering en uiteraard uitstekende kwaliteit.

Calvin klein…groots met shoppen
Ik shop al enige tijd bij Calvin klein heeft leuke aanbiedingen en de producten zijn in orde naast het makkelijk bestellen ook snel geleverd in een duurzame verpakking tot nu toe nog niks te hoeven terug te sturen daar geen ervaring mee