1. Netthandelstjeneste

Vi har en brennende interesse for design, utvikling og innovasjon. Vi tenker at det i noen bransjer mangler innovasjon og nytenkning. Derfor startet vi Calm Feet – for å tilby kvalitet, smarte, unike og moderne produkter til markedet. Teamet vårt jobber derfor med å produsere og håndplukke produkter fra store og veletablerte leverandører over hele verden.

3,0

Middels

Andre kikket også på

Størrelsen var bra

Størrelsen var bra, men litt for brede for ein smal fot.
Dessuten var dei litt harde og følte eg bikka bakover når eg gjekk på dei.
Tok kontakt med dei og fekk tilbud om å retunere, men det kosta 169 kr utan sporing så eg la dei kassa til kirkens bymisjon.

21. februar 2023
Logoen til Calm Feet

Svar fra Calm Feet

Hei,

Takk for din anmeldelse.
På vår nettside står det tydelig hvilke størrelser som passer til foten til en. Jeg kan se at vi også tilbød oss ​​å ta tøflene dine i retur, noe du ikke valgte å gjøre.

Ønsker deg en fin helg!

Calm Feet Kundservice,
Johan

Følg oss på Instagram for eksklusive tilbud
instagram.com/_calmfeet

2023-02-25 Tillegg angående din redigerte anmeldelse:
Vi anbefaler, i henhold til det som er skrevet på nettsiden vår, at du tillater ca 14 dagers bruk til tøffelen har tilpasset seg fotformen din. Du kan sammenligne det med for eksempel ”memory foam” i en sengemadrass, hvor det etter en stund former seg etter kroppen din.

Angående retur - vi mottok forespørselen din og aksepterte den, men returen må skje for egen regning som mange andre nettbutikker.

Ønsker deg en fortsatt fin dag! :)