Bestilt hos caketime en gang, en positiv erfaring. Varene ble raskt levert med posten og de har gode konkurransedyktige priser. Kommer til å handle her flere ganger.

Kjøpte snurrebrett i aluminium - til bruk for dekor av kaker. Rask levering og produkter er som forventet! Fornøyd, som alltid, når jeg handler fra dere. 💫

Alltid god service og raske på svar/tilbakemeldinger ved kontakt. Levering av varer går utrolig kjapt. Anbefales på det sterkeste.

1. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Forhandler av kakedekorasjonsutstyr

Vi er en familiebedrift med lidenskap for baking og handel. Vi har siden oppstart i 2016 hatt en eventyrlig vekst og utvider stadig, takket være deg og våre andre kunder. Hos oss finner du alt fra utstikkere, bakeboller, slikkepott til fondant, marsipan, farger, kakestrø og mye mer. Vi har et stort utvalg av kakeesker og kakebrett og en rekke sjokolade produkter, og ikke minst alt til muffins. Vi er rett og slett Din utsyrsbutikk ;) Våre produkter er ikke bare flotte å jobbe med. Vi legger ekstra vekt på å finne produkter som er allergifrie, er non-GMO, egnet for veganere og vegetarianere og er godkjente Halal produkter.

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice:

Jeg bestilte et makronstativ som dessverre viste seg å være ustabilt og ikke i orden. For å sikre at jeg brukte det riktig, prøvde jeg å montere og justere det flere ganger, men uten å få det stabilt. Jeg tok derfor kontakt med kundeservice og forklarte problemet, samt ba om en returetikett for å sende varen tilbake.
Til min overraskelse fikk jeg beskjed om at jeg ikke får tilsendt returetikett, og at returen heller ikke vil bli behandlet eller refundert fordi varen er åpnet. Jeg forstår at man i noen tilfeller må dekke returfrakt selv, men det er vanskelig å forstå hvorfor ikke ta imot en vare som er defekt og er deres. Det er helt nødvendig å åpne og teste produktet for å kunne vurdere om det fungerer som det skal.
Opplevelsen ble dessverre enda mer negativ da jeg fikk inntrykk av at problemet ble lagt over på meg som kunde, med antydninger om at jeg ikke forstår hvordan produktet skal monteres. Dette opplevdes som lite profesjonelt og unødvendig.
Dette var første gang jeg bestilte der fra, og basert på denne opplevelsen vil det dessverre også bli den siste.

25. mars 2026

Hei Sara,

Vi stiller oss undrende til kommentaren din. Denne saken er ikke ferdig behandlet ennå, da den ble opprettet så sent som i går.

Du forventet at vi skulle kreditere varen og dekke returfrakt basert på en e-post med kun to setninger. Vi har forklart returprosessen og høflig vist til våre kjøpsbetingelser. I tillegg har vi tilbudt videre hjelp med sammensetning og bruk av produktet, og vi har bedt om bilder eller video fra deg.

Du valgte dessverre å ikke besvare vår forespørsel om ytterligere informasjon, og sendte i stedet en usaklig og truende e-post, samt denne kommentaren. Det gjør det vanskelig for oss å hjelpe og samarbeide når dialogen ikke er konstruktiv.

Dersom du ønsker å fortsette saken – som fortsatt er under behandling og ble opprettet for under 24 timer siden – på en rolig og profesjonell måte, ber vi deg svare på vår første e-post og sende oss bilder, slik at vi bedre kan forstå problemet.

Dersom du fortsatt ikke ønsker å forholde deg til en slik dialog, ønsker vi deg lykke til videre, og håper du finner en leverandør som passer bedre for dine forventninger.

Med vennlig hilsen
CakeTime-teamet

Veldig fornøyd.

Veldig fornøyd med deres rask og effektive behandling til ordren. Og rask shipping.

5. januar 2026

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding og handel! <3

Rask levering

Rask levering. Bra utvalg, får tak i Saracino her! Varene var pakket inn meget godt.

26. november 2025

Svar fra CakeTime.no

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! <3 God baking! :)

Super fornøyd

Veldig rask levering. God kvalitet til rimelig pris. J kommer til å bestille fra caketime videre.

25. november 2025

Supert å få slike tilbakemeldinger og ha så fantastiske kunder som deg! <3

Gode kvaliteter av varer

Gode kvaliteter av varer, de må bare kontrollere varene grunndig før de sender dem i tilfelle noen er vrak.

24. september 2025

Svar fra CakeTime.no

Det er beklagelig at varen du mottok var knekt. :( Fint at vi fikk ryddet opp i det så godt det lot seg å gøre. Håper at du koser deg med produktene og nyter baking! <3

Fornøyd, som alltid.

Kjøpte snurrebrett i aluminium - til bruk for dekor av kaker.
Rask levering og produkter er som forventet!
Fornøyd, som alltid, når jeg handler fra dere. 💫

29. juni 2025

Rask levering

Jeg bestilte noen varer en mandag halv tre på ettermiddagen og de ble levert før klokken 11 dagen etter. Er superfornøyd med leveringstid, varene, og de konkurransedyktige prisene. Jeg kommer absolutt til å handle fra de igjen.

17. juni 2025