Cakehosting, 1 jaar geleden zocht ik naar een goedkope minecraft hosting. Ik kwam jullie tegen. Voor zo'n kleine prijs, super snelle, fijne servers. Na dit jaar heb ik nogsteeds geen enkele spijt va... Vis mer
Se hva andre synes
Meerdere malen gehost via Cakehosting en alle keren ook top en snelle support via de site gekregen. Ook kreeg ik op elke kleine ticket of elke vraag gewoon netjes antwoord. Zodoende werden veel ding... Vis mer
We zijn ondertussen bijna een jaar trouwe klant. We zijn als server erg gegroeid. Op momenten dat wij meer capaciteit nodig hadden. Is het team van Cakehosting meteen met ons gaan kijken naar nieuwe m... Vis mer
Ik vind Cakehosting een super goede hosting snel goed vriendelijk kwaliteit . Gewoon de beste hosting !!!! C : cool A : altijd K : Kwaliteit E : eerlijk H : Hulpvaardig O : Ondernemend S... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hallo, Wij zijn CakeHosting! En wij bieden hele goedkope Minecraft servers aan, voor elk Budget!
Kontaktopplysninger
Jan Hoenlaan 9, 3417CA, Montfoort, Nederland
- info@cakehosting.net
- cakehosting.net
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
CakeHosting is de beste server hosting van Nederland
CakeHosting is echt het beste bedrijf die je maar kunt hebben in het gebied van Minecraft servers. Ik heb nu al meer dan een half jaar een server bij hun en heb nog nooit problemen gehad. En ik kon altijd iets vragen bij hun als er iets was en ze legden met het dan goed en duidelijk uit.
CakeHosting, TOPPERS!
Ik vind CakeHosting uitstekend! staan altijd klaar wanneer het moet. ze weten precies wat ze doen! eigenlijk geen min punten. ik zal deze host zowiezo adviseren te gebruiken! echt top! SUCCES!
De server loopt altijd snel en de host…
De server loopt altijd snel en de host maakt geen reclame.
De server kan de preciese aantal spelers perfect runnen!
En de eigenaars zijn altijd vriendelijk!
Ik kan er een heel verhaal van maken maarja het is gwn een TOP HOST! ✔
Ik ben zelf altijd al blij geweest met cakehosting kwa support
service en prijs!
Ik kan dit heel erg lang gaan maken maar het is gewoon een TOP HOST!
Support ✔
Snelheid ✔
Prijs ✔
Aardig ✔
het leuk vind ik ook dat je echte interactie hebt met de medewerkers
zij vinden het leuk om te praten net als ik en dit wordt gedaan door
middel van kaartjes en natuurlijk geweldige gesprekken die eigenlijk
niet interesant zijn maarja ;D
Kortom TOP HOST! ✔
Review
Ik vind het leuk dat de support zo goed is alleen zou ik iets meer personeel aannemen
slechter kan niet
slechter kan niet, slechte support, christian laat iedereen stikken en stampt z'n zakke lievrr vol, ze trekken betere klanten voor, afschuwelijk

Baggere klantenservice
Baggere klantenservice
Ze negeren je gewoon totaal.
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Dat is het lotto van cakehosting. Alles is perfect! Alleen kan de console wel beter. Maar gelukkig hebben we bij Cakehosting overall een oplossing voor. En dat is in dit geval FTP! Als je FileZilla hebt kun je alles gemakkelijk en snel doen zowel mappen in je server zetten als plugins.
Hiernaast heeft cakehosting wel een uitgebreide team. Je hebt namelijk super snelle support via livechat, mail, ticket, telefoon en Skype!
Ik raad het aan on eens een maandje uit te proberen. Bye!
Als je kiest voor een andere host ben je GEK!
Als je kiest voor een andere host ben je gek!
Cakehosting is de beste hosting in heel de wereld. Ik heb een zeer slechte pc. Maar toch speel ik volledig zonder lagg met 35 vrienden! Ongeloofelijk toch?! Ze hebben voor ieder een betaalbaar pakket. En ik zou nooit van host veranderen ❤
revieuw cakehosting
De support kan iets sneller maar voor de rest prima servers en ben blij hier een server te hebben gekocht
CakeHosting
Top kwaliteit servers, snelle support en extreem goedkoop!
Beste server hosting 4 ever
Beste server hosting ever
ik dacht eerst van is een poep server hosting vergeleken met kaashosting
maar in een keer dacht ik anders dus heb ik een server gekocht bij cakehosting
#10 x sneller dan kaashosting en dan ook nog eens
3x goedkoper
Cake Reslet
Slechte Kwaliteit
Mijn servers laggen heel erg.
Cake reselt servers die ze kopen
bij anderen hosten

Beste Host Van NederLand
Cakehosting is een hele fijne host om bij te zitten... Ik heb voor CakeHosting gekozen, omdat ik van een aantal vrienden gehoord had dat CakeHosting een hele fijne host was... Dus toen heb ik wat servers gekocht voor een maandje en heb ik ge keken hoe de server liepen... DE KWALITEIT IS FANTASTISCH. Het is zo fijn om bij CakeHosting te hosten.... Blij dat ik een van hun klanten mag zijn !!! Ga zo door BOYS!!!
GekkeQuin 10+++
Ben zo blij met deze host, ze liegen niet! ze helpen je overal mee.
Lage prijs! zo fijn. ik ben zo blij met deze host
!!!
Dit is echt een aanrader!
Service die het waard is!
Mag ik even mijn complimenten geven voor de goede service van CakeHosting & Community.
Voor de snelle service die ik gekregen heb met het kopen van het product en de hulp betreft sommige plugins! =)
Is toch wel een compliment waard! Bedankt
Super goede klante service en goed servers
Super goede klante service en goed servers ze crashen bij niet en lagg doe ze ook niet en de klantservice is vaak online en door de verschillende manieren hoe je ze kan bereiken krijg je zeker snel antwoord
Goeie kwaliteit aan servers
Goeie kwaliteit aan servers, maar de live support mag wel vaker onmine zijn. Discord is wel handig maar niet je van het. Verders ben ik zeer tevreden, en doe oksana de groetjes van me
Heb een server gehost vind het zelf een …
Heb een server gehost vind het zelf een beetje laggie op sommige moment. Kwa support vind ik dat het sneller kan.

Svar fra CakeHosting
cakehosting! snelle service met goede service
cakehosting! snelle service en goede servers!
- Reageren 95% van de tijd direct op je
- Servers starten super snel en werken goed
- Prijzen zijn super laag!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.