Cakehosting, 1 jaar geleden zocht ik naar een goedkope minecraft hosting. Ik kwam jullie tegen. Voor zo'n kleine prijs, super snelle, fijne servers. Na dit jaar heb ik nogsteeds geen enkele spijt va... Vis mer
Se hva andre synes
Meerdere malen gehost via Cakehosting en alle keren ook top en snelle support via de site gekregen. Ook kreeg ik op elke kleine ticket of elke vraag gewoon netjes antwoord. Zodoende werden veel ding... Vis mer
We zijn ondertussen bijna een jaar trouwe klant. We zijn als server erg gegroeid. Op momenten dat wij meer capaciteit nodig hadden. Is het team van Cakehosting meteen met ons gaan kijken naar nieuwe m... Vis mer
Ik vind Cakehosting een super goede hosting snel goed vriendelijk kwaliteit . Gewoon de beste hosting !!!! C : cool A : altijd K : Kwaliteit E : eerlijk H : Hulpvaardig O : Ondernemend S... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hallo, Wij zijn CakeHosting! En wij bieden hele goedkope Minecraft servers aan, voor elk Budget!
Kontaktopplysninger
Jan Hoenlaan 9, 3417CA, Montfoort, Nederland
- info@cakehosting.net
- cakehosting.net
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nee! Simpelweg slecht!
Ik heb bij CakeHosting een Discord pakket genomen, waarbij je een Discord bot kan hosten op een server. Echter, heb ik de Discord bot nooit aan de praat kunnen krijgen door het gebrek van "apt-get", en door het krijgen van error die aan de SERVERKANT bevind: "process killed". Ik gebruik een Node.JS package genaamd "Enmap", een database wrapper dat gemakkelijk is voor beginners.
Enmap gebruikt better-sqlite3, en dat moet gebuild worden vanuit het systeem waar je het op wilt gebruiken. Dit was niet mogelijk door het gebrek van "apt-get". Uiteindelijk heb ik gevraagd voor hulp, dan vertellen ze je dat je het mapje "node_modules" vanuit de computer rechtstreeks naar de server moet kopieren. En ook hebben ze vertelt dat er mensen zijn die het wel werkend hebben.
Toen heb ik ze verteld dat dat helemaal niet mogelijk is, vanwege dat het specifiek gebuild wordt op de specificatie's van de server.
Toch bleven ze herhalen op het zeggen van dat je het rechtstreeks van de computer naar de server moet kopieren.
Toen heb ik contact opgenomen met de maker van Enmap, die mij adviseerde weg te gaan bij de provider en zei ook tegen mij het volgende:
"
〈evie.codes〉Today at 17:27
Well, that would be a great red flag for me. Run the **** away from that hosting provider.
"I'm sorry you seem to have no clue how technology works, I'll take my business elsewhere now."
"
Het tweede gedeelte werd aangeraden door de maker om te vertellen tegen CakeHosting.
Uiteindelijk als je blijft doorvragen krijg je andere gebruikers van de community zeggen dat je naar tutorials moet kijken, enzovoort.
Al in al, complete no-go. Als je het zelf wilt uitproberen zou ik je graag willen aanraden om het met PayPal te doen, aangezien je dan nog je geld kan terugkrijgen via PayPal.
Opmerking: Deze review is van een tijdje geleden, maar opnieuw neergezet vanwege veranderingen.
Als reactie van Cakehosting op mijn review:
Na nog nader onderzoek heeft de maker van Enmap mij uitgelegd dat het niet mogelijk is zonder "node-gyp" wat je niet kan installeren op de servers van Cakehosting. En dan alsnog reageren op deze review met dat het mogelijk is... Ik geloof iemand die bekende projecten heeft, Node.JS kent en er zelfs een baan mee heeft meer dan een amateur hosting.

Cakehosting service is uitstekend
Cakehosting service is uitstekend! En de prijzen al helemaal :D

Svar fra CakeHosting
Oplichters die gewoon geld jatten...
Gewoon een dom bedrijf die schijt hebben aan hun klanten. Refunds worden niet geaccepteerd ookal werkt de server niet

Svar fra CakeHosting
Uitstekende Hosting en Support!
Ik wou graag een Discord Bot maken, maar had geen idee hoe het moest. Op Youtube opgezocht, maar daar kon ik niks vinden. Toen ben de Discord van CakeHosting ingegaan, en daar werd ik door het Support Team heel goed geholpen! Meestal wordt je binnen 2 minuten al geholpen door een van de Medewerkers van CakeHosting. Top hosting en support! Aanrader!
een geweldige host
een geweldige host. Ik had een server gekocht en wou daar een oude wereld op. Ik ben daar uren mee bezig geweest en het wou maar niet lukken. Toen ben ik hun discord gejoined en werdt ik direct geholpen. Binnen een paar minuten was alles opgelost en kon ik spelen. Een geweldige serverhost. Altijd aan te raden!
SSD Server
Ik had een klein probleem, maar meteen snel verholpen en nog een extratje erbij. Zeker een aanrader.
Goede en snelle support als.je ergens…
Goede en snelle support als.je ergens mee vastloopt, en dat ook nog is voor een goede prijs
Best hosting
Goeie host snel antwoord aardige mensen en goeie server voor lage prijs ja is kort maar het is de waarheid
heel goede server alleen jammer van…
heel goede server alleen jammer van filezilla
Beste hosting bedrijf!
Het suppor team staat altijd klaar voor jouw en zijn MEGA aardig!!
De servers zijn super smooth en ik ervaar nooit lag! De host is mega goedkoop voor een mega goeie prijs! Als je zit te twijfelen welke hosting dat u wilt ga dan naar cake hosting! ps Dit is legit en niet fake :D
Kwaliteit
Kwaliteit servers met geweldige klantenservice. Ze reageerden zelfs snel heel laat in de avond.
Super goede hosting!
Super goede hosting!
Goede hosting met snelle servers, een mooie website en vooral mensen die verstand hebben van wat ze doen.
Ook innoveren ze met bijvoorbeeld de nieuwe Discord bot maker bij de Discord bot hosting pakketten.
Kortom: Top!
Trash hosting?
One of the worst supports I've come across. Would absolutely not recommend. Servers are hardly stable either.
Support mag sneller
Top host!
Goede hulp word snel gereageerd en de producten zijn top!
Zeker je geld waard!
Ik wil hier niet meer weg!
Wat een hosting! Ik heb hier sinds kort mijn server en het werkt allemaal PERFECT! De server start super snel op! Als ik een vraag heb dan word i ook meestal wel binnen 5 min beantwoord! SUPER! ik wil hier niet meer weg!
CakeHosting
CakeHosting is gewoon het beste hostingbedrijf dat ik ken.
snel klaar en snel geholpen.
daarvoor danku cakehosting
Cakehosting is de beste!
Hey! heb jij al van cakehosting gehoord? nee? gast! dat kan echt niet! cakehosting is de beste minecraft server en discord bots hosting die er is dus wat je nu moet doen is naar de website gaan en een pakket bestellen en ik ben blij
goeie kwaliteit voor een lage prijs
goeie kwaliteit voor een lage prijs! en goeie support aardige eigenaren en aardige staff ze verkopen discord bots en website hosting en minecraft server hosting dat doen niet veel hostings! dus haal hier gewoon je hosting!
De goedkoopste host en super snelle…
De goedkoopste host en super snelle servers voor de beste prijs!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.