Bestilte muslinger, de kom ret hurtigt ind på bordet. Da vi løftede låget, var mange af muslingerne knuste, ca 50 procent, ca 10 %, var ikke åbne. Så snart man spiste en musling, var munden ful... Vis mer
Det er bare ikke godt nok! Vi fik bestilt fadøl og let ret kl 12.25. Rundt omkring os ankom der 3-4 selskaber som vi undrede os over fik serveret deres øl indenfor 6-7 minutter efter bestilling. Kl... Vis mer
Midt på torvet i Løkken finder man byens ældste hotelbygning Løkken Badehotel og det er netop her, at Café Frandsen har haft til huse i over 35 år. I lige så lang tid har Frandsen været et samlingspunkt for både lokale og byens mange turister. For her er altid en god stemning lige fra morgenkaffen til de farverige cocktails på lyse sommernætter. Café Frandsen er et sted hvor du både kan nyde din frokost, slikke den sidste aftensol med et køligt glas hvidvin eller indtage et let aftenmåltid. Stemningen er uformel og imødekommende. Menukortet indeholder både lækre caféklassikere og spændende specialiteter. Her er noget for enhver, også til børnene. Og det er i det hele taget det der kendetegner Café Frandsen, her skal alle føle sig velkomne. Vi håber, at du får lejlighed til at kigge forbi!
Torvet 8A, 9480, Løkken, Danmark
- info@cafefrandsen.dk
- cafefrandsen.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Kedelig mad
Kedelig mad. Fik stjerneskud. Tørt og uden smag. Brød med to fiskefilet, lidt laks og rejer. Det var det. Kr 179,-
Spisning
Bestilte muslinger, de kom ret hurtigt ind på bordet.
Så snart man spiste en musling, var munden fuld af små stykker skaller.
Klagede til betjeningen som godt kunne de ikke var ok.
Efter hun havde været i køkkenet, kunne vi få en ny portion, spurgte om de så ville bedre, køkkenet svarede, at næste portion ville være ok.
Men de var endnu ringere end første omgang.
Alt tyder på tingene ikke var friske når der var 6 i øverste lag som var uåbnede.
Kommer aldrig på det sted igen.
Fik en Frandsen Burger og havde glædet…
Fik en Frandsen Burger og havde glædet mig til en lækker café burger. Den smagte virkelig dårligt. Hakkebøffen smagte som kogt svinekød, dressingen/saucen var noget tomat agtigt der smagte af at det havde stået for længe i en dåse i køleskabet. Pommes var alt for steget og bar præg af at de havde været lavet een gang og så var stegt igen. Virkelig dårlig oplevelse.
Dog særdeles sød og venlig betjening.
Aftensmad - ikke lige stedet
I mangel af pladser valgte at spise her
Bestilte deres luxus burger dog uden hvidløg
Total dræbt - tørstegt - uden noget andet lidt ketchup - tjener spurgte da jeg havde levnet 1/4
Nok et hyggeligt sted til kaffe men aftensmad - takker nej
Overraskende god mad 👍 vi havde alle 7…
Overraskende god mad 👍 vi havde alle 7 en god oplevelse af at spise her og kommer gerne igen.
Nægtede at tage imod gavekort
Nægtede at tage imod gavekort, med begrundelsen: Det er på grund af travlhed
Stjerneskud
Jeg kan ikke anbefale stjerneskud i cafeen. Fiskene er små og totalt overstegte. Jeg fik en ny portion, men oplevelsen var ikke bedre.
Vi har nu besøgt Cafe Frandsen mange…
Vi har nu besøgt Cafe Frandsen mange gange (10+) denne sommer og har hver gang været meget tilfredse maden og personalet er helt i top. Cafe Frandsen ligger bestemt i toppen.
Mvh en meget tilfreds kunde
Vi havde ventet i 45 min på vores mad
Vi havde ventet i 45 min på vores mad. Jeg havde bestilt en Alm. burger og fik en helt anden burger, end jeg havde bestilt. Da burgeren, som jeg endte med at få, kostede lidt ekstra, var kompensationen, at jeg ‘blot’ skulle betale for den oprindelige burger, jeg havde bestilt. Ellers kunne jeg vælge at vente yderligere 45 min. på den oprindelige burger, jeg havde bestilt. Jeg endte med at ‘acceptere’ den burger, jeg havde fået, for at kunne ‘nyde’ mit måltid med det selskab, jeg var sammen med. Det til trods for, at der var barbecue i denne burger, som jeg absolut ikke kan fordrage.
Vi fik 3 forskellige retter
Vi fik 3 forskellige retter, alle tre var helt i top, smagte godt og så lækkert ud. Rigtig god og behagelig betjening.
God kaffe, gamle flødeboller
God kaffe, men gamle flødeboller
Dejlig mad
Dejlig mad. Sød betjening.
Skøn skøn cæsarsalat og rigtig dejlig Pariserbøf, begge dele med dejlig tilbehør.
Kremeret pariserbøf der ikke helt er død
Dårligste pariserbøf jeg til dato har prøvet hvor jeg har betalt for det.
165kr for en oversteget skorpe for at være under tilberedt (læs blødende fra center) da jeg på peger dette for personalet bliver man mødt af skal du have den gennemstegt hvor efter den bliver smidt på panden igen og bliver endnu mere sort på ydersiden. Brødet er et stykke ligegyldigt brød der ikke er stegt med bøffen ikke en gang ristet.
Tilbehør som det skal være dog forstår jeg ikke 90’ere skriverne af rødløg og karsen der på.
Bedste oplevelse var colaen
En dejlig oplevelse
En dejlig oplevelse. En hurtig og meget venlig og smilende tjener, som får 5 stjerner herfra. Også maden var god, som ALTID.
Kommer gerne igen.
Hold dig langt væk ⛔️
Hold dig langt væk ⛔️
Vi var der den 5/6-23
Har aldrig før fået så dårligt mad på en café
Virkelig dårlig oplevelse.
Dårligste stjerneskud ever..hårdt…
Dårligste stjerneskud ever..hårdt stegte fiskefilleter helt tørre . Lang ventetid på mad og servering i det jele taget. Sad helt tæt op af døren, dybfrossen bagefter. Sendt mail om dette, ingen respons ..find et andet sted at spise
Dejlig dejlig mad.
Dejlig dejlig mad.
Har ikke i mange år fået så god en Cæsar salat som i dag på Café Frandsen og min mand fik en rigtig dejlig Pariserbøf.
Super sød, venlig og hurtig betjening,... Så 5 ⭐ herfra 🤗😊
Dejlig mad og super personale
Vi havde bestilt bord til kl. 12, fik hurtigt og venligt anvist vores bord, få minutter senere var betjeningen klar og vi fik vores drikkevarer hurtigt, måtte vente lidt på maden da vi var der lidt før frokosten begyndte kl. 12, men det var jo vores egen skyld, fik en rigtig god pariserbøf serveret rygende varm og hurtigt efter at vi havde bestilt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, kommer der gerne igen og vil klart anbefale stedet til andre
Lækker brunch
Fik en fantastisk brunch med lækre råvarer, og et meget venligt og hjælpsomt personale. Kan kun anbefales😊