Mijn zoon Xander slaapt best goed onder de slaaptunnel, inslapen blijft een dingetje, maar doorslapen gaat stukken beter. Vooraf goed contact gehad over wat te bestellen, hoe het materiaal aanvoelt e... Vis mer
Snelle reactie als je iets besteld, veel verschillende stoffen, mogelijkheden bedrukken naam, afbeeldingen enz. Twee ontzettend leuke bedrukte vlaggen slingers besteld. En de zoeky is ook een groot... Vis mer
Meerdere keren onwijs goede ervaring met By Myl. In een paar steekwoorden: - Vriendelijk - Meedenkend - Snel antwoord op vragen - Goede kwaliteit materialen en naai(af)werk(ing) - Betaalbaar... Vis mer
Snelle levering. Heldere communicatie. Weer helemaal blij met mijn oogmaskers. Slaap daardoor zo lekker.
Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.
Topaas 11, 1625RM, Hoorn , Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Snelle levering.
Snelle reactie bij slechte levering door PostNL.
Mooie afwerking van het product

Svar fra by Myl
Fijne communicatie en erg behulpzaam.
Een ontzettende leuke naamslinger cadeau kunnen doen!

Makkelijk te bestellen.
Snel gemaakt en ook verzonden.
Gewoon eerlijk in hoelang het kan duren, dan is het toch een verrassing als het snel binnen is.
Ga er zeker nog vaker bestellen

Svar fra by Myl
Prachtig afgewerkt en leuk dat je zelf de stoffen kan uitzoeken!

Svar fra by Myl
De slaaptunnel is van goede kwaliteit. Mijn dochter heeft de eerste compleet versleten en is nu "begonnen" aan de tweede.
Snel besteld, snel bezorgd.

Svar fra by Myl
Snelle levering, alles is naar wens gemaakt. Bestelling was makkelijk geplaatst.

Svar fra by Myl
Vlotte levering. Mooi en fijn verzwaard oogmasker. Blij mee!

Svar fra by Myl
Snelle verzending en levering, super kwaliteit. Ben super tevreden!

Svar fra by Myl
Super snelle levering en de kindjes slapen als een roosje. Dus we zijn er blij mee

Svar fra by Myl
Heel goed en snel geholpen. Ik had een foutje doorgegeven bij de bestelling en via de facebook gelukkig nog recht kunnen zetten.

Svar fra by Myl
Mijn kinderen zijn heel blij met de slaapzakjes. Fijne stof en netjes afgewerkt. Uitwasbaar, rekbaar en zacht. En een stuk goedkoper dan andere aanbieders. Snel verzonden!

Svar fra by Myl
Tevreden met product. Vriendelijke en snelle communicatie. Sneller bezorgd dan aangegeven op de website.

Snelle levering.
Mijn dochter slaapt sneller in dankzij de cocon.
De.cocon is ook gemaakt van een natuurlijke ademende katoenen stof. Dit in tegenstelling tot veel duurdere en commercielere merken die synthetische stoffen gebruiken.