Det er med beklagelse, at vi hører, at vores prisstruktur og bestillingsproces ikke var fuldstændig klar. Hos Metis B.V. stræber vi efter transparens, især med hensyn til omkostningerne på 300 danske kroner for vores tjenesteydelser. Denne pris dækker trinene i serviceprocessen, inklusiv udarbejdelsen, printningen og afsendelsen af opsigelsesbreve, samt markedsføring og løbende optimering af tjenesten. Vi forstår vigtigheden af klar kommunikation og er altid åbne for feedback for at forbedre vores tjenesteydelser.
Vi ønsker, at vores kunder er fuldt informeret om vores tjenester, når de træffer et valg. Vores mål er at dele relevant information overskueligt gennem vores kommunikationskanaler. Vi erkender dog, at der altid er plads til forbedring. Dine forslag er værdifulde for os for at finpudse vores processer og undgå misforståelser i fremtiden.
Selvom vi ikke kan annullere omkostningerne for det allerede sendte brev, inviterer vi dig til at dele dine ideer med os. Din input er afgørende for, at vi kan optimere vores kommunikation og tjenesteydelser. For forslag eller feedback, send os venligst en e-mail på support@bymetis.dk. Sammen arbejder vi på en service, der ikke kun er transparent, men også fuldt ud tilpasset vores kunders behov.