Det er MEGET længe siden at jeg har oplevet SÅ god service
Lynhurtig levering selvom i har travlt
TAK!

Svar fra Byjiine
Byjiine er et dansk smykkebrand med et univers af håndlavede smykker. Smykkerne håndlaves af ejeren Katrine Risager. Hos Byjiine lægger vi vægt på god kvalitet til overkommelige priser. Vores mål er at lave smykker til SU-venlige priser, som alle kan være med på! Derudover sætter vi kvaliteten på vores smykker i højeste prioritet, og alle vores smykker er derfor lavet af 925 sterling sølv / 18 karat forgyldt sølv. Vi ønsker at skabe et univers af unikke og feminine smykker, som kan mixes og matches præcis som du ønsker! Personliggør din stil og skab dit eget udtryk med Byjiine smykker! Velkommen til BYJIINE!
Aalborg, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Det er MEGET længe siden at jeg har oplevet SÅ god service
Lynhurtig levering selvom i har travlt
TAK!

Svar fra Byjiine
Jeg har kun hørt og set gode ting om smykkerne fra mine veninder, men nu har jeg selv haft en ret uheldig oplevelse med virksomheden som jeg vil dele. Jeg havde ønsket mig Kira sættet i sølv siden jul, men det blev udsolgt inden min mor fik det købt. Hun skrev derfor til ejeren og spurgte om det nåede at komme på lager inden jul, hvorefter hun fik svar om at det forventes at komme på lager mellem jul og nytår. Det gjorde det ikke. Hele januar kiggede jeg næsten hver dag om det var kommet tilbage på lager, stadig intet. Så jeg skrev til ejeren i midt februar og spurgte om hun vidste hvornår det ville komme på lager og hun skrev super venligt at hun forventede at det ville blive den 23. Feb, det er nu 5 dage siden og stadig intet tilbage på lager:(

Svar fra Byjiine
Jeg kontaktede dem, da Flor øreringesættet desværre stod som udsolgt – vores konfirmand ønsker sig det, så det var vigtigt for os 😊. Jeg fik hurtigt et virkelig sødt og personligt svar fra Katrine, som både gav en forventet dato for restock og ønskede os tillykke med konfirmationen. Kort efter vendte hun endda tilbage og gjorde mig opmærksom på, at hun havde oprettet forudbestilling, så jeg kunne sikre mig sættet med det samme – og med klar besked om afsendelsesdato. Det er simpelthen så fin og opmærksom service. Hurtig respons, personlig tone og en oplevelse af, at man virkelig bliver taget seriøst som kunde. 5 kæmpe stjerner herfra! ✨

Svar fra Byjiine
Virksomheden er ejet af den skønneste kvinde. Man kan virkelig fornemme, hvordan der bliver kælet for detaljerne. ♥️🤞
Bestilte sent om aftenen, men pakken blev alligevel sendt dagen efter. Smukkeste smykker til en fantastisk pris🤩

Svar fra Byjiine
Flotte smykker i god kvalitet. Hurtig svar efter henvendelse via mail, og klar til afhentning til aftalt tid.

Svar fra Byjiine
Det kan nemt gå galt midt i julehandlen, jeg fik bestilt i sølv i stedet for guld. Men en fornøjelse når retuneringen fungerer og en rigtig god komminikation. Det er god stil. god hjemmeside. gode produkter. :-)

Svar fra Byjiine
Det smykke jeg ønskede at købe til en julegave var udsolgt. Jeg skrev og spurgte, om det kom på lager inden jul. Jeg fik besked så snart det kom på lager, så jeg kunne nå at købe det. Venlig og hurtig betjening. Og smykket virkelig smukt.

Søde øreringe til gave.
Modtog dem få dage efter bestilling. Og de så lige så fine ud som på hjemmesiden. Er sikker på modtageren blive glad for dem.
Jeg er virkelig imponeret over servicen – det er uden tvivl den bedste, jeg nogensinde har oplevet. Katrine svarer lynhurtigt på mails og gør en tydelig indsats for at sikre, at man som kunde føler sig set og værdsat. Hun er ikke bare utrolig venlig, men hendes produkter er også i absolut topklasse. De er smukke, holdbare og vidner om høj kvalitet. Det er tydeligt, at hun brænder for sit arbejde – virkelig flot og professionelt hele vejen igennem!
Mega god service. Hurtig afsendelse af varer og et flot produkt
Rigtig flotte smykker 🩷 God levering, og rigtig god kundeservice
Fine øreringe, sød kundebetjening over mail og hurtig levering 🌸
VILDT god service...
De ønskede øreringe var udsolgt, og derfor skrev jeg og spurgte, om der var en chance for at de kom igen inden jul... Kathrine var super sød, og svarede hurtigt!!! Hun havde få tilbage, som hun lagde på, derefter sendte hun mig en mail om, at jeg kunne skynde mig at bestille, da hun lige havde lagt dem op!!!
Det er dælme god service... Og det bliver IKKE sidste gang jeg bestiller her fra!!!
Jeg bestilte herfra sidste Jul, og jeg købte nogle guld øreringe. De var vildt pæne, og min søster blev mega glad 😊. Leveringstiden var kort og der var ingen bøvl.
Køber helt sikkert herfra igen!
Super lækre smykker! Hurtig levering og god kvalitet
Fantastisk kvalitet på smykkerne, købte nogle øreringe for et par uger siden, har badet med dem mange gange både i klor men også i saltvand, og vil sige at de holder rigtig godt, der er ingen tegn på slid.
By Jiines smykker er fantastisk kvalitet, de er utrolig smukke og god pris.
Rigtig godt arbejde
Jeg har lige modtaget nogle smykker fra BYJIINE som er af virkelig god kvalitet. Priserne er i top og leveringen er hurtig. Klart en anbefaling fra mig
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.